Silifke Gençlerbirliği Spor Kulübü kış dönemi başladı

Silifke Gençlerbirliği Spor Kulübü Ve Spor Okulu Kış Dönemi Çalışmalarına Başladı

Silifke Gençlerbirliği Spor Kulübü kış dönemi başladı

 

Silifke Gençlerbirliği Spor Kulübü 2017-2018 yılı basketbol alt yapı ve takım çalışmalarına tecrübeli antrenörler ile başladı.

 

7-13 yaş grubu kız ve erkek sporculara akademik basketbol eğitimi veren, Silifke Gençlerbirliği Spor Kulübü, her sporcusuyla birebir ilgileniyor. Atatürk İlke ve Devrimleri ışığında sporcular yetiştirmeyi kendilerine ilke edinen kulüp, basketbol severleri çocuklar ile birlikte spor salonlarına davet etmeyi de ihmal etmiyor.

 

 

U11, U12 ve U13 yaş kategorilerinde Mersin yerel basketbol ligine sadece kendi yetiştirdiği basketbolcularla katılan Silifke Gençlerbirliği Spor Kulübü, 2002 yılından buyana Silifke’yi Mersin yerel Liglerinde temsil ettiğini belirtilirken Gençlerbirliği Kulübünün hem yöneticileri hem de  antrenörleri olan Bilal Demirkan ve Ertan Küçük tecrübelerini ve basketbol bilgilerini sporcularla paylaşıyor.

 

Kulüp Başkanı Bilal Demirkan; “Basketbol kulübümüz Fen Lisesi Spor Salonunda, İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Salonun ve Gazi Anadolu Lisesi Şehit İbrahim Okur Spor Salonunda olmak üzere 3 tane spor salonun faaliyet göstermektedir. Cuma hariç haftanın tüm günleri çalışmalar yapan kulübümüz, kız ve erkek yeni sporcuları kulübümüze bekliyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36