Silifke-Gülnar Spor Konya Poyraz Estirdi

Silifke-Gülnar Spor Konya Poyraz Estirdi

Silifke-Gülnar Spor Konya Poyraz Estirdi

   Hedef Türkiye Şampiyonluğu Gülnar Spor Kulübü Dernek Başkanı Ömer Tol, Birinci kademe bölge müsabakalarında bölge birincisi çıkarak, Türkiye Şampiyonası 2. Kademelere yükseldi”.

Silifke Gülnar Spor İlçemizi temsilen ilk kez U-17 Ligi Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarında lider olarak tamamlamış, Türkiye'nin ilk 22 takımı arasına girmiş ve Türkiye Şampiyonası 2. Kademe müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır.

U-17 Ligi Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları 31 Mart – 03 Nisan 2016 tarihlerinde yapıldı.

İlimizi temsilen U-17 Ligi Türkiye Şampiyonası Bölge maçlarına Gülnar Spor U17 takımımız Konya'da katıldı.

Maç Sonuçları:

MERSİN (Silifke-Gülnar Spor)           : 3 - AKSARAY(Karadeniz Spor) : 0

MERSİN (Silifke-Gülnar Spor) : 1 - ADANA(Seyhan Spor) : 1 

Penaltılarda,

MERSİN (Silifke-Gülnar Spor) : 9 - ADANA(Seyhan Spor) : 8

Bölge Finali

MERSİN (Silifke-Gülnar Spor) : 2 - HATAY Spor     : 0

Gülnar Spor Kulübü Başkanı Ömer Tol, "Silifke-Gülnar Spor Kulübü Derneği olarak ülkemizin geleceği adına çok  önemli olan çocuklarımız ve gençlerimiz için amatör sporu geliştirmek, onlara sporu sevdirmek, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, gençlerin serbest zamanlarını sosyal ve kültürel faaliyetlerle değerlendirmek amacıyla 21.05.2013 tarihinde Saray Mahallesi, Göksu İş Hanı Sitesi No: 1/26 Silifke adresinde kurulan kulübümüzde futbol alanında faaliyet göstermekteyiz.

Kulübümüz kısa zamanda özverili çalışmalarıyla büyük başarılara imza atmış, aynı başarısını 2015-2016 sezonunda Konya'da yapılan 2.Amatör Küme, U-17 Ligi Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarında da göstermiştir. Silifke takımı olarak en son 1996-1997 yıllarında gidilen 1. Kademe müsabakalarından 20 yıl sonra tekrar Mersin'i temsilen bölge maçlarına katılmıştır. İlk kez U-17 Ligi Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarında lider olarak tamamlayarak Türkiye'nin ilk 22 takımı arasına girmiş ve Türkiye Şampiyonası 2. Kademe müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır.

Konya'da bizleri yalnız bırakmayan, her maçımızda tribünleri dolduran ve sevincimizi bizlerle paylaşan Konya'daki hemşerimize, gönüldaşlarımıza ve internet ortamında bizleri sürekli takip eden ve destek veren tüm taraftarlarımıza teşekkür diyoruz. 

U-17 Ligi Türkiye Şampiyonası 2. Kademe müsabakaları  1. kademede gurup 1. si olan 22 takımın katılımıyla 6 takımlı, 3 gurupta  14 Nisan – 17 Nisan 2016 tarihlerinde ve 4 takımlı 1 gurupta 15 Nisan – 17 Nisan 2016 tarihlerinde merkezinde yapılacaktır.

İlimizi temsilen U-17 Ligi Türkiye Şampiyonası 2. Kademe müsabakalarına Gülnar Spor U17 takımımız Malatya Grup merkezinde katılacağız.

Kulübümüzün kurulduğu tarihten bu güne bizleri yalnız bırakmayan tüm sponsorlarımıza ve taraftarlarımıza yapmış oldukları yardım ve vermiş oldukları destek için kulüp üyelerim, sporcularım adına  teşekkür eder, saygılar sunarım.

Bu başarıda emeği geçen yönetim kurulu üyelerimi, Teknik Direktör Ali Ünal Bey'i  ve tüm oyuncularımızı, tebrik eder, 13 Nisan 2016 Çarşamba günü yola çıkacak olan U17 Ligi  sporcularımıza hayırlı yolculuklar ve Malatya'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası 2. Kademe müsabakalarında başarılar dileriz. Hedefimiz ilk 4 ve sonrasında İnşallah Türkiye Şampiyonu olmak "dedi.

“KATILAN TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLERİZ”

GRUP MERKEZİ Malatya'da

Katılacak İller ve Takımlar

MERSİN (Silifke-Gülnar Spor)

DİYARBAKIR (Amed Spor)

DİYARBAKIR (DSİ Spor)

BATMAN (Teiaş Gençlik Spor)

ŞANLIURFA (Karaköprü Bld.Spor)

KAYSERİ (Erkilet Spor)

Web: http://www.gulnarspor.org.tr

mail: [email protected] 





                                                                                                                                                                        

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36