Silifke Halk oyunları grubu Selanik- Stavros Uluslararası Folklor Fstivalinde

Silifke Halk oyunları grubu Selanik- Stavros Uluslararası Folklor Fstivalinde

Silifke Halk oyunları grubu Selanik- Stavros Uluslararası Folklor Fstivalinde

 Silifke Halk Eğitimi Merkezi Büyükler Halk oyunları grubu 1-5 Eylül YUNANİSTAN Selanik- Stavros Uluslararası folklor festivaline katıldı.

HABER: Atike Ceylan Kaçar

 Silifke Halk Eğitimi Merkezi büyükler Halk oyunları grubu  ilk önce Atatürk’ün doğduğu evi ziyaret ederek duygulu anlar yaşadılar.

 Halkoyunları gruplarının Atatürk evini ziyaretleri sırasında  Silifke Büyükler Halk Oyunları yöresel kıyafetlerini giyerek bir ilki gerçekleştirdi.

 Festivalde en büyük ilgiyi çeken grup  Silifke Büyükler Halk Oyunları  Grubu oldu.

Seyahatlerde hiçbir yerden maddi destek almayan Silifke Büyükler Halk Oyunları Grubu “Bu ve önceki seyahatlerimizde herkes kendi masraflarını kendisi karşılayarak ve grup üyelerinden çalışanı , emeklisi, ev hanımı, iş adamı olarak çok büyük özveri ve emek vererek hazırlandık Vatanımızı ve Silifke’mizi en iyi şekilde gururla temsil ettik.Bize her zaman desteklerini esirgemeyen eski Kaymakamımız Sayın Şevket Cinbire , İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Sezere  ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Halil İbrahim Ateşe tüm grup üyelerimiz olarak teşekkür eder saygılar sunarız . ” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36