Silifke Taekwondoya Ev Sahipliği Yaptı

Silifke Taekwondoya Ev Sahipliği Yaptı

Silifke Taekwondoya Ev Sahipliği Yaptı

 

 

Mersin ve ilçelerinden 12 kulüp ve yaklaşık 155 sporcu Silifke’de buluştu.

 HABER: ATİKE CEYLAN

Silifke kapalı spor salonunda buluşan taekwondocu sporculara Silifke Taekwondo kulübü ev sahipliği yaptı.

Taekwondocu sporcuların Silifke’de buluşması sonucu düzenlenen müsabakalar hakkında bilgi veren Silifke Taekwondo Antrenörlerinden İbrahim Savaş Açıkgöz, böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Bu maçların sporcularımızın gelişimine büyük katkı sağladığına inanıyorum.  Bugün Mersin ve ilçelerinden 12 kulüp ve yaklaşık 155 sporcu Silifke’de ağırladık. Tesis sıkıntımız vardı artık bu sorun çözüldü ve artık tesisimizde var. Bundan sonraki günlerde de bu tür organizasyonları sık sık yapacağımızı buradan söylemek isterim. Müsabakalarımıza  katılan tüm antrenör ve sporculara teşekkür ediyorum. İyi ki geldiler. Spor dostluk ve kardeşliktir. Hem bedene hem ruhu besleyen ve iyileştiren bir spor dalıdır” dedi.

Antrenör Açıkgöz, Silifke’de bir çok sportif yeteneklerin olduğunu ve yapılar her tesisin,açılan her spor salonunun gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırdığının altını çizerken, sporla madde bağımlılığına darbe vuracağını de sözlerine ekledi.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79