Silifke takımları zirvede yer alıyor

Silifke takımları zirvede yer alıyor

Silifke takımları zirvede yer alıyor

Mersin 1. Amatör Küme E grubunda mücadele eden Silifke takımları Silifke İdman Yurdu ve Silifke Göksuspor puan sıralamasında ilk ikide yer alarak Süper Amatör Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor.

HABER:ATİKE CEYLAN KAÇAR

Ligde 12 puanla namağlup lider olarak yoluna devam Silifke İdman Yurdu, Taşucu Şehir Stadında karşılaştığı Silifke Gülnarspor’u 2-0 yendi. Ligde 9 puanla 2. Sırada bulunan Silifke Göksuspor ise Anamur Gençlikspor’u 2-1 ile geçti. Taşucuspor, Aydıncıkspor’u gole boğarken, karşılaşmadan 7-3 galibiyetle ayrıldı. Çavuşbucağı ise evinde Bozyazı Belediyespor’a 2-1 yenildi. Ligin dibine demir atan Silifke Bahçeköyspor’da Mut İdman Yurdu Belediyespor’a 11-1 yenilerek tarihi fark yedi. Grubun diğer maçında da Anamur Muzspor ile Sertavul Esnafspor 1-1 berabere kaldı.

Mersin 1. Amatör Küme E grubunda 5. Hafta maçları ise şu şekilde; Silifke Bahçeköyspor-Taşucuspor, Mut İdman Yurdu Belediyespor- Silifke İdman Yurdu, Silifke Gülnarspor-Silifke Göksuspor, Anamur Gençlikspor-Anamur Muzspor, Sertavul Esnafspor-Çavuşbucağıspor, Bozyazı Belediyespor-Aydıncıkspor karşılaşmaları oynanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36