Silifke’de ilk kez okçuluk kursu açıldı

Silifke’de ilk kez okçuluk kursu açıldı

Silifke’de ilk kez okçuluk kursu açıldı

  

 HABER: ATİKE CEYLAN

Mersin’in Silifke İlçesinde Silifke Avcılık ve Atıcılık Kulübünün girişimleri, Silifke Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün katkıları ve İlçe Kaymakamı Şevket Cinbir’in destekleriyle kapalı spor salonunda okçuluk kursu açıldı. Okçuluk kursuna  ilk etapta 33 sporcu katılıyor.

 

İLK OK, KAYMAKAM CİNBİR’DEN

Silifke Kapalı Spor salonundaki Okçuluk kurslarının açılışına katılan İlçe Kaymakamı Şevket Cinbir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okçuluk antrenörlerinden Beyhan Ayüstün’den okçuluk ve ok atımı hakkında bilgi alıp, hazırlanan hedefe ok atışları yaptı.

 

Silifke’de okçuluk gibi değişik spor severlerin bulunmasının mutluluk verici olduğunu ifade eden Kaymakam Şevket Cinbir, Ata sporu olan okçuluğun Silifke’de açılmış olmasından çok mutlu olduklarını, ilk etapta 33 kursiyerle başlayan okçuluk sporunda kursiyerlerin her geçen gün artacağını söyledi.

 

İki yıldır Silifke’de okçuluk sporunu hayata geçirmek için uğraş verdiklerini ve açılmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Silifke Avcılık ve Atıcılık Kulübü Başkanı Süleyman Uğur, “Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir beyin destekleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün yardımları ile Silifke’de bir ilki gerçekleştirerek okçuluk kurusunu başlattık. İlçemizde bu spora büyük rağbet vardı. Bizlerden sürekli istiyorlardı. Sonunda sporseverlerimiz okçuluk eğitimi alabilecekler. Kulübümüz trap ve tek kurşun çalışmaları ile aldığı başarılar ortada. İnşallah Okçuluk da da bu başarıları elde etmek istiyoruz. Şuanda 33 kursiyer ile çalışmalara başladık. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okçuluk antrenörlerinden Beyhan Ayüstün ilçemizde 3 ay süreyle okçuluk eğitimi verecek. Kursiyer sayısının artmasıyla kurs süremizi giderek uzatabiliriz. Tüm okçuluk tutkunlarını kurslarımıza bekliyoruz. Kurslarımız tamamen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün katkıları ile yapılıp her hangi bir ücret talep edilmemektedir” dedi.

 

Kursun açılışına katılan AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin’de hazırlanan hedeflere atışlar yapıp kursun açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Yapılacak olan taleplerle de başka kursların açılabileceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36