Silifkeli Asya, Tekvando’da Türkiye İkincisi

Silifkeli Asya, Tekvando’da Türkiye İkincisi

Silifkeli Asya, Tekvando’da Türkiye İkincisi

 

Mersin’in Silifke ilçesinden Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası’na katılarak 59 kiloda Asya Açıkgöz Türkiye ikincisi oldu.

 

Türkiye Tekvando Federasyonu’nun Alanya'da gerçekleştirdiği Okul Sporları ‘Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda ikinci olarak bronz madalya kazanan 7. sınıf öğrencisi Asya Açıkgöz’ü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tebrik eden Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Silifke’nin Olimpiyatlara sporcu yetiştirme kapasitesine sahip bir ilçe olduğunu vurguladı.

 

Kaymakam Cinbir yaptığı paylaşımda, “Silifke ilçemize bu gururu yaşatan Asya Açıkgöz kızımızı ve kendisine rehberlik eden öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.  Hedefimiz; spor tesisleri ve gençlik merkezleriyle çocuklarımızın yetişmesi için gerekli imkânları da artırarak keşfedilmemiş yetenekleri ortaya çıkarmaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36