Silifke’li Gençler A Takımda

Silifke’li Gençler A Takımda

Silifke’li Gençler A Takımda

 Yeni Sezonda Mersin Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Silifke Belediyespor’da altyapı oyuncuları Arda Kılıç, Hacı Ali Geser, İsmail Okur, Oğuzhan Deveci ile sözleşme imzalarken, genç oyuncular yeni sezonda A takım kadrosunda yer alacak.

Silifke Belediye Hizmet Binasın da yapılan imza töreninde Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu hazır bulundu. Silifke’nin öz evlatlarıyla başarılı olacaklarını ve onlara sahip çıktıklarını belirten Silifke Belediyespor Başkanı Gürhan Dölek “Bizler, futbol takımı olarak tamamen öz kaynaklarımıza döneceğiz. Silifke futbol şehri ve bu şehirde yaşayan birçok yetenekli gencimiz var. Biz bu gençlere sahip çıkıyoruz ve çıkmaya devam edeceğiz. Altyapımız meyvelerini vermeye devam ediyor. Altyapımızda bulunan 4 gencimizi A takım bünyesine aldık ve antrenmanlarımıza katılıyorlar. Silifke’nin değerlerine, vefaya, sevgiye önem veren saha içinde ve saha dışında davranışlarıyla örnek olan, karakterli, fedakâr futbolculara kapımız her zaman açık” dedi.

Genç futbolcular ise Silifke Belediyespor A takım da yer aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, takımın başarısı için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını belirttiler.

SİLİFKE BELEDİYESPOR, ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Şampiyonluk parolasıyla çalışmalarını sürdüren Silifke Belediyespor, Teknik Direktör Muzaffer Tozlu yönetiminde her gün sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Tesislerinde devam ediyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79