Silifkeliler sıcağa çözümü raftingde buldu

Silifkeliler sıcağa çözümü raftingde buldu

Silifkeliler sıcağa çözümü raftingde buldu

MERSİN'in Silifke ilçesinden geçerek Akdeniz'le buluşan Göksu Irmağı, rafting tutkunlarını ağırlıyor.

Silifke Taşeli Doğa Gezginleri grubunun üyeleri, Göksu Irmağı'ndaki rafting etkinliğinde buluştu. Mut ilçesinin Hocalı Köyü'nde başlayan rafting heyecanı, Silifke'nin Kargıcak Köyü'nde sona erdi. Heyecan dolu anların yaşandığı rafting etkinliği, renkli görüntüleri de beraberinde getirdi.

Grubun amaçlarından söz eden Doğa Gezginleri Başkanı Yasin Bulundu, insanları doğayla buluşturmak istediklerini belirterek, "Hafta sonları tatilimizi değerlendirip, insanlara yeni yerler, güzellikler tanıtıyoruz. İnsanların yoğun ilgisi bizi mutlu ediyor. Bu hafta da Göksu Irmağı'nda rafting programımızı gerçekleştirdik" dedi.

Irmağın rafting için uygun bir yapıda olduğunu ifade eden Bulundu, "Güzergah boyunca farklı güzellikler gördük. Vadinin ırmak kenarlarından çıkan buz gibi sular, cilde faydalı çamurlar olduğunu öğrendik. Çamur banyosu yaparak yüzme imkanımız oldu. Silifke dışından gelen yerli-yabancı gruplar da burada rafting yapıyorlar" diye konuştu.

Bulundu, ırmağın ilçe turizmi ve tanıtımına önemli katkılar sağladığını da sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36