Silifke’nin Gururu Türkiye Şampiyonu Emre Özel Oldu

Silifke’nin Gururu Türkiye Şampiyonu Emre Özel Oldu

Silifke’nin Gururu Türkiye Şampiyonu Emre Özel Oldu

 

Türkiye Vücut geliştirme, fitness ve bilek güreşi federasyonu’nun 2017 faaliyet programında yer alan Türkiye Vücut Geliştirme Ve Fitnes Yarışması İstanbul TÜYAP fuar alanında gerçekleştirildi.

 

Türkiye genelinde yaklaşık beş bin sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonada Silifkeli sporcumuz Emre Özel -1,71 kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak gururumuz oldu.

 

Türkiye vücut geliştirme, fitness ve bilek güreşi federasyonu tarafından İstanbul Tüyap fuar alanında düzenlenen Türkiye şampiyonasına katılan Silifke’nin ilk ve tek şampiyon çıkaran kulübü oldu.

 

Geçen yıl yarışmaya girerek yarı finalde elenen Emre Özel, bu yıl gerçekleşen yarışmada Türkiye şampiyonu oldu.

 

Türkiye şampiyonu olan Emre Özel sponsorluk sağlandığı taktirde Avrupa Şampiyonasına gitmek istediğini ve çok iddialı olduğunu söyledi.

 

 

Silifkeli şampiyonun ağabeyi ve aynı zamanda Silifke Hedef Fitness Spor Kulübü Başkanı ve antrenör Ersin Özel ise,  bu yarışmaya hazırlanma süresinde kardeşinin gerek yaz dönemi sıcaklarından, gerekse diyet döneminde çok zorlu süreci atlattığını ama yarışma sonucunda Türkiye Şampiyonu olmasıyla bütün çekilen  zorlukları bir anda unutturduğunu söyledi.

 

AMACIMIZ BU SPORU SEVDİRMEK

 

Çalışmalarını Hedef Fitness Spor salonunda yaptıklarının altını çizen Özel, bu sporu sadece gençlerin değil, her yaştan vatandaşlarımızın spor yapmalarını sağlamak için 600 m2 kapalı spor alanı, bay, bayan soyunma odaları, duş imkanı, bekleme salonu ve vitamin barı ile sporcuların her türlü ihtiyaçlarını karşılamakta olduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36