Süper Amatörde Play-Off kuraları çekildi

Mersin ASKF’de yapılan kura çekiminde fikstür belli olurken, Normal sezonu lider ve Şampiyon tamamlayan Medcem Silifke Belediyespor ilk maçını Pazar günü Tarsusgücü ile oynayacak.

Süper Amatörde Play-Off kuraları çekildi

20 Martta başlayacak olan play-off müsabakaları lig usulü yapılacak ve 17 Nisan’a kadar sürecek. İlk hafta Medcem Silifke- Tarsus Gücü, Ormanspor-Toroslar Belediyespor ve Akdeniz Belediyespor –Kuvayi Milliye maçları ile başlayacak.

Play of müsabakalarına Medcem Silifke 8, Toroslar Belediyespor 5, Ormanspor 4, Akdeniz Belediyespor 3, Tarsus Gücü 2 ve Kuvayi Milliye 1 puanla başlayacak.Play off müsabakaları sonunda ligi lider bitiren takım doğrudan Bölgesel Amatör Lige çıkacak. İkinci olan takım ise BAL’ı Mersinde temsil eden ve ikinci sırada yer alan takımla play-out müsabakası oynayacak. 

Fikstür çekiminde konuşan ASKF Genel Başkanı Mithat Ertaş, “ Heyecan fırtınası şeklinde geçecek olan karşılaşmalarda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Kazasız belasız ve centilmenlik sınırları içerisinde müsabakalar olmasını temenni ediyorum. “ dedi.

BU YOLUN SONU BÖLGESEL AMATÖR LİG

Normal sezonu şampiyon tamamladıklarını belirten Silifke Belediye Başkan Yardımcısı ve Medcem Silifke Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kafes “Takımımız iyi yolda gidiyor. Playoff maçlarımızın fikstürünü de çektik. İyi bir kura çektiğimize inanıyorum. Birlik beraberlik içerisinde hep birlikte Bala çıkacağız. Takımımıza başarılar diliyorum”dedi.

ARAYCI “TARAFTARLARIMIZI PAZAR GÜNÜ SİLİFKE ŞEHİR STADINA BEKLİYORUZ”

İyi bir fikstür çektiklerini belirten Medcem Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Murat Araycı “Takımımızın, Playoff maçları fikstürü belli oldu. Takımımız, ilk maçını 20.03.2016 Pazar günü saat 14.00 Silifke Şehir Stadında Tarsusgücü ile oynayacak. Pazar günü taraftarlarımızı stada bekliyoruz. İnşallah maçımızı kazanarak iyi bir başlangıç yapacağız.Deplasmanlarda ve kendi evimiz olan Silifke Şehir Stadını her maçımızda bizleri yalnız bırakmayan ve yağmur, çamur, soğuk, yaz, kış demeden bizleri canı gönülden destekleyen taraftarlarımıza, Silifkelilere çok teşekkür ediyoruz.Şampiyonluk yolunda her zaman bizleri destekleyen ve yanımızda olan taraftarlarımız için playoff maçlarımızda deplasmanlarda oynayacağımız karşılaşmalara taraftar otobüsleri kaldıracağız.”dedi

 

Fikstür çekiminde Silifke Belediye Başkan Yardımcısı ve Medcem Silifke Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kafes, Medcem Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Murat Araycı, Medcem Silifke Belediyespor Kaleci Antrenörü Ahmet Yalçıntaş temsil etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36