Taekwondo engel tanımadı

Silifkeli Çetiner Ankara’da yapılan Para-Taekwondo şampiyonasında Türkiye 3.sü oldu.

Taekwondo engel tanımadı

09-10 Ocak 2019 tarihlerinde Ankara'da yapılan Para-Taekwondo Türkiye Şampiyonasında Mersin Silifke ilçesinde bulunan Atayurt Taekwondo Spor Kulübü öğrencisi İmdat Çetiner  Türkiye 3.sü oldu.

Taekwondo sporcusu aldığı bu başarıyla 05-06 Şubat'ta Antalya'da yapılacak Dünya şampiyonasında Türkiye Milli takım adına ülkemizi temsil edecek.

 Sporcumuzla yaptığımız röportajda dört yıl önce geçirdiği bir iş kazasında elinin birini kaybettiğini, fakat  hayata küsmeyerek  her türlü zorluklarla mücadele ettiğini belirtti.

Sporcumuz Çetiner, “Bu zor zamanlarda antrenörüm İbrahim Savaş Açıkgöz beni Taekwondo sporu ile tanıştırdı. Yaklaşık iki yıldır bu sporu severek yapıyorum. Allah’ıma şükürler olsun ki bu yıl ilk Türkiye derecemi yaptım ve Milli takım adına Dünya şampiyonasında mücadele edeceğim. İnşallah bayrağımızı gönlere çektirerek bu gururu yaşamak ve yaşatmak istiyorum” dedi.

 Kulüp antrenörü Açıkgöz’de, Emeğin, inanmanın ve çok çalışmanın karşılığını almaktan dolayı sporcusuyla gurur duyduğunu ve Türk Milli takım adına Dünya şampiyonasına katılacağından dolayı ayrı bir gurur yaşadığını belirterek özel sporcusuna başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36