“Takımımıza başarılar dilerim”

Başkan Turgut, Sporcuları tebrik etti.

“Takımımıza başarılar dilerim”

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Bal Ligi yolunda emin adımlarla ilerleyen Medcem Silifke Belediyesporumuza ve izleyici olarak yoğun katılımları ile destek veren sporsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Mersin Amatör Süper Lig'de mücadele eden Medcem Silifke Belediye spor, Pazar günü oynanacak olan Yol Spor karşılaşmasına hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik heyet ile futbolculara başarılar dileyen ve tüm sporseverleri Pazar günü oynanacak olan Yol Spor maçına davet eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Silifke, gerçekten spor alanında başarılı ve alt yapısı sağlam bir ilçe. Takımımız sezon başından buyana güzel bir performans sergiliyor. Futbolcularımızdan teknik heyetimize kadar herkes kendini bu yola hazırlayarak, inanmış ve kararını ortaya koymuş durumda. Bugüne kadar elde ettiği başarılardan dolayı başta teknik heyetimize ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Kulüp başkanımız ve yönetici arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik olduğu sürece, başarı zaten kendiliğinden geliyor. Atalarımızın da dediği gibi inanmak başarmanın yarısıdır” dedi.

‘BEN TAKIMIMIZA İNANIYORUM VE GÜVENİYORUM’

Takımın bütün maçlarda gösterdiği kararlı ve mücadeleci ruhu sonuna kadar sürdüreceğini ifade eden Başkan Turgut, “Takımımız gerçekten çok başarılı bir takım. Ben inanıyorum ki şansımız var ve hedefimiz Bal Ligi. Bu şansı iyi değerlendirmek ve ilçemizin adını şampiyonluk yolunda bir adım öne çıkarmak için mücadele edeceğiz. Futbolcularımız ve teknik heyetimiz bugüne kadar bizi hiç utandırmadılar. Bunun devamını da inşallah getireceksiniz. Bal ligi yolunda emin adımlarla ilerleyen takımımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36