TAKIMIMIZI TEBRİK EDİYORUM

TAKIMIMIZI TEBRİK EDİYORUM

TAKIMIMIZI TEBRİK EDİYORUM

Mersin Süper Amatör Ligi şampiyonu Medcem Silifke Belediyespor oldu. Ligin bitimine 4 hafta kala Bal’a çıktı. Bölgesel Amatör Lig Kulübüne, şehrimize hayırlı uğurlu olsun.

 Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Mersin Süper Amatör Kümede Şampiyonluk ve Bölgesel Amatör Lig şampiyonu olan Belediyespor futbolcularını ve yöneticilerini tebrik ederek, şampiyonluğu Silifke’ye hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Silifke Belediye Başkanı ve Medcem Silifke Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Turgut “Takımımız, bizlerin yüzünü güldürdü. Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Takımımız, Playoff maçlarında da başarılı oldu, Bölgesel Amatör Ligde de başarılı olacaktır. İlçemiz, gerçekten spor alanında başarılı ve alt yapısı sağlam bir ilçe. Takımımız sezon başından buyana güzel bir performans sergiledi. Futbolcularımızdan teknik heyetimize kadar herkes kendini bu yola hazırlayarak, inanmış ve kararını ortaya koymuş durumda.

Takımımızın bir üst lige yükselmesinden oldukça memnunuz, bu sevinci bugün ilçe halkımızla ve tüm sporseverlerimizle paylaşmaktan gururluyuz. Takımımızı yağmur çamur demeden destekleyen hemşerilerimize, sponsorlarımıza ve taraftar grubumuza teşekkür ediyorum. Bugüne kadar elde ettiği başarılardan dolayı başta teknik heyetimize ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Kulüp başkanımız ve yönetici arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik olduğu sürece, başarı zaten kendiliğinden geliyor. Atalarımızın da dediği gibi inanmak başarmanın yarısıdır. Silifke’miz daha üst ligleri profesyoneli hak ediyor. Şampiyonluğumuzun yeniden ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36