Türkiye’de bir ilk!

YAYLADA TENİS BAŞLADI

Türkiye’de bir ilk!

 

 

YAYLADA TENİS BAŞLADI

Erdemli Belediyesi vatandaşlara kısa süre önce söz verdiği tenis kortunu tamamlayarak hizmete sundu. Vatandaşların ilgisi büyük.

Erdemli Belediyesince yapımı tamamlanan tenis koru ve halı sahadan oluşan spor kompleksi ilçenin en ünlü yaylalarından birisi olarak bilinen tarihi Avgadı yaylasında hizmete girdi. Büyükşehir yasasıyla Erdemli Belediyesine bağlanan Aydınlar Mahallesinde (eski adıyla Avgadı Yaylası) vatandaşların kullanımın armağan edilen spor kompleksinden vatandaşlar yaralanmaya başladılar. Mahalle sakinlerinin ve özellikle de Avgadı’da yaylasını yapanların çok büyük ilgi gösterdiği tesisler özellikle de akşamları doluluk oranıyla göze çarpıyor. Yaylada tenisin Türkiye’de bir ilk olması dikkat çekiyor.

ERDEMLİ’NİN GELİŞMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Avgadı sakinleri bu spor meydanın büyük bir ihtiyaç olduğunu ve yerini de bulduğu belirttiler. Erdemli’nin her köşesini hizmete doyuracaklarını vurgulayan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu kapsamda belediye ekiplerinin Avgadı spor meydanın açıldığını bildirdi. Avgadı Mahallesinin de artık bir spor meydanının olduğunu belirten Başkan Tollu, sözlerini şöyle devam etti: “Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Çok şükür bu projemiz de bitti. Avgadı sakinleri artık tenis kortu, futbol sahası ve çocuklar için oyun parkının yer aldığı bir meydana sahip. Kaliteli ve nitelikli hizmeti vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam edeceğiz.  Belediye olarak sporun gelişmesi adına üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapıyoruz. Vatandaşlarımız için hizmet etmekten büyük haz alıyoruz. Yapılan tüm hizmetler Erdemli’nin gelişmesi için yapılıyor.”

YAYLA TURİZMİNE BÜYÜK KATKI

Yapılan bu projenin hata geçmesinin yayla turizmi açıcından önemli bir yere sahip olan Avgadı Mahallesi için çok önemli olduğuna dikkat çeken Tollu, her türlü hizmeti vatandaşın ayağına götürmekten onur duyduklarını dile getirdi.

 


Anahtar Kelimeler:
Türkiye’de Bir Ilk!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79