Turnuvaya 355 Briç Oyuncusu Katıldı

Turnuvaya 355 Briç Oyuncusu Katıldı

Turnuvaya 355 Briç Oyuncusu Katıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Briç Federasyonu’nun düzenlediği 35. Uluslararası Mersin Briç Turnuvası’na, Romanya, Danimarka ve Bulgaristan’dan sporcuların da aralarında bulunduğu 355 briç oyuncusu katıldı.

Macit Özcan Spor Tesisleri’nde gerçekleşen ve 5 gün süren turnuvada dereceye giren briççilere ödülleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Hasan Gökbel’in de katıldığı törenle verildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Briç Federasyonu tarafından düzenlenen 35. Uluslararası Mersin Briç Turnuvası sona erdi.

Macit Özcan Spor Tesisleri’nde gerçekleşen ve 5 gün devam eden turnuvada dereceye giren briççilere ödülleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Hasan Gökbel’in de katıldığı törenle verildi.

Bu yıl 35.’si gerçekleşen turnuvaya, Mersin’den 100 kişi, il dışından 250 kişi, Romanya, Danimarka ve Bulgaristan’dan 5 kişi olmak üzere toplam 355 briç oyuncusu katıldı. 25 yaş altı yaklaşık 30 sporcunun da katıldığı turnuvada, senyör, genç, kadın, karışık ve patton kategorilerinde dereceye giren sporculara ödülleri ve kupaları takdim edildi.

“Bu tür organizasyonlara destek vermeye devam edeceğiz”

Kupa töreninde bir konuşma yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Hasan Gökbel, bu yıl 35.’si gerçekleşen Briç Turnuvası’nda, yaklaşık 355 briç oyucusunu konuk etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Başkanımız Sayın Vahap Seçer, sizlere sevgi ve selamlarını gönderdi. Bizler de Başkanımız’ın verdiği talimat doğrultusunda, kentimizde ulusal ve uluslararası bu tür organizasyonlara destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79