U-12 Minik Takım, Grup maçlarına çıkıyor

U-12 Minik Takım, Grup maçlarına çıkıyor

U-12 Minik Takım, Grup maçlarına çıkıyor

Medcem Silifke Belediye Spor U-12 Minik Takımı, Cumartesi günü Silifke Gençlik sahasında 7 takımın katılacağı grupta maçlarına çıkacak.

Medcem Silifke Belediye Spor Futbol Şube Sorumlusu Murat Araycı “ Medcem Silifke Belediye Spor Futbol Okulu çalışmalarımız her hafta sonu sabahları, Silifke Şehir Stadında ve Silifke Gençlik Stadında devam ediyor. A takım hocalarımız, A Takım futbolcularımız ve altyapı hocalarımız disiplinli, düzenli antrenmanlarla yetenekli, ahlaklı Silifkeli gençlerimizi Türk futboluna Silifke'den kazandırmaya devam ettiriyor. Minik ve genç yetenekli futbolcu adayları, Mersin Süper Amatör Küme’de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige çıkan A takımımızdaki ağabeylerini örnek alarak, ağabeylerinin izinden gidiyorlar. U-12 Minik takımımız, hafta sonu başlayacak maçlar için çalışmalarına devam ediyor. U-12 Ligi D grubunda mücadele edecek olan minik takımımız, Silifke Sayspor, Erdemli Belediyespor, Bahçeköyspor, Göksuspor, Gülnarspor, Erdemli Gençlerbirliğispor ve Silifke Çağdaş Gençlikspor takımları ile mücadele edecek. İnşallah minik takımımızın futbolcuları oynayacakları maçlarda başarılı olacaklar. U-12 Minik takımımıza başarılar diliyorum.”dedi

Medcem Silifke Belediye Spor Altyapı Sorumlusu Ergin Ak ise, Altyapıda yetenekli gençlerimizi Türk futboluna kazandırıyoruz. Cumartesi günü de U-12 Minik takımımız kendi yaşıtlarıyla Silifke Gençlik Stadında maçlara çıkacak. Bu maçlardan galibiyetlerle ayrılacağız” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36