Yıldızlar Şampiyonu, Mersin’i temsil edecek

Okullar Arasında Şampiyon olan Atatürk, Mersin’i temsil edecek.

Yıldızlar Şampiyonu, Mersin’i temsil edecek

Silifke’de ve Mersin’de rakiplerini yenmeyi başaran Atatürk Ortaokulunun yıldız futbol takımı, okullar arasında namaglûp şampiyon oldu. Mersin’i temsil etmeye hak kazandı. 

ATATÜRK YARIŞMALARDA MERSİN’İ TEMSİL EDECEK

2015-2016 eğitim öğretim yılı okul sporları müsabakalarında Atatürk ortaokulu yıldız futbol takımı ilçede ve ilde yapmış olduğu bütün müsabakalarını galibiyetle tamamlayarak şampiyon oldu. Atatürk ortaokulu gruplarda Mersin’i temsilen yarışacak 

Aldığımız bilgilere göre, Atatürk ortaokulunun namaglûp şampiyon olmasında, Başta okul müdürü Emre Duru’nun, beden eğitimi öğretmenlerinden Hasan Kılınç ve Bahadır Özkan’ın, ayrıca okulun öğrenci velilerinden Fahim Yalçın’nın büyük emekleri olduğu, müsabakalar süresince takımın sponsorluğunu üslenen Marka Marka Mağazasının büyük emeklerinin olduğu belertilmiştir.

GRUP MÜSABAKALARINDANDA ŞAMPİYONLUKLA DÖNECEĞİZ

Mersin’de yapılan Final maçında, Gazipaşa ortaokulunu Kürşat Benli’nin attığı gollerle karşılaşmadan 2-0 galip ayrılan Atatürk ortaokulu, grup maçlarında da iddialı olduklarını bu maçta gösterdi. Yöneticiler ve öğretmenler Önümüzdeki günlerde oynanacak olan grup maçlarından da çok umutlu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36