Aday adayı Aktan’dan Bahçeli’ye ziyaret

Aday adayı Aktan’dan Bahçeli’ye ziyaret

Aday adayı Aktan’dan Bahçeli’ye ziyaret

 

MHP’den Silifke Belediye Başkanlığı için Aday adayı olduğunu kamuoyuna açıklayan Mücahit Aktan, Bugün MHP Genel Merkeze giderek MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

 

 HABER: ATİKE CEYLAN

Makamında Aday Aktan’ı kabul eden Bahçeli’ye Aday adayı olduğunu ve Silifke’ye hizmet etmek için Bismillah Diyerek yola çıktığını belirten Aday Aktan, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendileri Makamında ziyaret ettik. Aday adaylığımızla ilgili bilgi verdik.  Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda hayır dualarını aldık. Allah hayırlısını eylesin. Biz niyet ettik.Bismillah dedik”. Dedi.

 Ankara dönüşü saha çalışmalarına başlayacağını Aday adayı olarak seçmene giderek kendini tanıtacağını belirten Aktan, “Genel Başkanımız hangi aday adayımızı adaylığa uygun görürse bizlerde arkasında olacağız. O zamana kadar adaymış gibi çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğim” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36