AĞAÇ DİKME SEFERBERLİĞİNE SİLİFKE’DEN 11,500 FİDAN DESTEĞİ

AĞAÇ DİKME SEFERBERLİĞİNE SİLİFKE’DEN 11,500 FİDAN DESTEĞİ

AĞAÇ DİKME SEFERBERLİĞİNE SİLİFKE’DEN 11,500 FİDAN DESTEĞİ

 

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hazırlanan Türkiye genelinde gerçekleştirilen "Geleceğe Nefes" seferberliği kapsamında, Türkiye'nin 81 ilinde milyonlarca fidan dikildi. Kampanya kapsamında Silifke’de de  11 bin 500 fidan dikilerek tam destek verildi.

Bugün saatler 11.11' de Türkiye’de adeta ağaç dikme seferberliği başladı. 11 milyon fidanın, Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü’nün koordine ettiği “Geleceğe Nefes” kampanyası kapsamında saat 11.11’de toprakla buluştuğu etkinlikte Silifke’de de çeşitli türlerde 11.500 adet fidanı Boğsak mevkiinde bulunan alana dikti.  Ağaç dikme seferberliğine Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altınok, Silifke Orman işletme Müdürü Hasan Aslan  ve çok sayıda kurum amiri, siyasi parti temsilcileri, vatandaş ve öğrenci katıldı.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79