Ahmet’in yardımına Ayşe Doğan yetişti

Mersin’in Silifke İlçesine Bağlı Seydili Mahallesinde sağ ayağı felçli olan 9 yaşındaki Ahmet Genç’in insanlık çağrısına Silifke’nin hayırsever Avukatı Ayşe Doğan yetişti.

Ahmet’in yardımına Ayşe Doğan yetişti

Sağ ayağı felçli olan tekerlekli sandalye kullanmak zorunda kalan Ahmet’in verdiği hayat mücadelesini kolaylaştırmak adına duyduğu yardım çağrısına duyarsız kalmayan Hayırsever İş Kadını Avukat Ayşe Doğan, okul yolunu yaptırıp, Ahmet’in daha rahat hareket edebilmesi için elektrikli tekerlekli sandalye ve ayağının sıcak kalması için bot aldı.

Ahmet’in yeni bir tekerlekli sandalyesi var artık. Sıcacık botları var. Artık okul servisine gidene dek engelsiz bir yolu var. Bir çocuğun gülüşü ile değişecek dünya.” Diyerek yaptığı paylaşımla bütün hayırseverlere ve insanlara örnek olan Av. Ayşe Doğan, “Silifke’nin Seydili Mahallesinde annesi hasta ve ameliyat olması gerekiyor, babası işsiz bir çocuğun sağ ayağı felçli üstelik birde hissetmediği için sobada yanmış haberini aldık. Eczacı bir arkadaşımla adeta oraya koştuk. Ahmet daha dokuz yaşındaydı. Onun hayata karşı direnişini ve yaşam umudunu bizleri gururlandırdı. Yapılan küçük dokunuşlarla gözlerindeki hayat ışığı yeniden yerini aldı.  Bana göre bundan daha büyük bir mutluluk olamaz. Mutluluk gülen çocuğun gözleridir” dedi.

Kendisine yardım eden Av. Ayşe Doğan’a sarılarak teşekkür eden Ahmet’in mutluluğu gözlerinden okundu. Yeni sandalyesini oturup birkaç tur attı ve evlerinin önüne dökülen mucur asfaltı heyecanla izledi.

Baba Ercivan Genç  ise, “Yapılan yardım için vesile olandan yaptırandan allahrazı olsun bizim evladımızın yüzünü güldürdü ya Allahtan onları güldürsün’ diye konuştular.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36