Altunok, “Sanata ve Sanatçıya Desteğimiz Sürecek”

Altunok, “Sanata ve Sanatçıya Desteğimiz Sürecek”

Altunok, “Sanata ve Sanatçıya Desteğimiz Sürecek”

Silifke’nin yetiştirdiği Ünlü Ressam Nazan Kundak’ın sergisini gezerek destek veren Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, sanatçıların yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Salonunda “Memleketim” konulu 251. Sergisini açan Silifke’nin yetiştirdiği ünlü Ressam Nazan Kundak’la görüşen Belediye Başkanı Sadık Altunok, serginin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Belediye olarak her zaman sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam edeceklerini söyleyen Silifke Belediye Başkanı Altunok, “İlçemizin yetiştirdiği ünlü ressam Nazan Kundak’a yaptığı çalışmalardan dolayı başarılar diliyorum. Bugün 251. Sergisini yine ilçemiz Silifke’de açan ve sergilediği eserlerin Silifke konulu olması bizleri çok sevindirmiştir. Değerli sanatçımız ilçemizde yapılan festival ve diğer etkinliklere katılarak eserlerini sanatseverlerin ve hemşehrilerimizin  beğenisine sunmaya devam etmektedir. Bugüne kadar yurt içinde 200 kişisel sergi, 38 karma ve yurt dışında da sergiler açan Silifkeli Ressam Nazan Kundak’a biz de belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde her fırsatta destek olmaya devam edeceğiz” diyerek Ressam Nazan Kundak’la sergide yer alan eserler hakkında bilgide aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36