‘ARTIK MODERN VE YASALARA UYGUN BİR PAZAR YERİMİZ OLACAK’

‘ARTIK MODERN VE YASALARA UYGUN BİR PAZAR YERİMİZ OLACAK’

‘ARTIK MODERN VE YASALARA UYGUN BİR PAZAR YERİMİZ OLACAK’

 

Silifke Belediyesi tarafından Taşucu Mahallesine yapılacak olan Kapalı Pazar Yerinin yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

 Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Taşucu Mahallesi’nde 1841 m2 alan üzerine yapılacak olan Kapalı Pazar Yerinin yapım çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. Başkan Turgut, kent merkezi ve mahallelere kalıcı hizmetler kazandırmaya devam ettiklerini belirtti.

Silifke Belediyesi tarafından, Taşucu’nda yapılacak kapalı pazar yeri ile mahallenin en önemli sorunlarından birisi olan pazarın çarşı merkezinden kaldırılacak olması ve burada ki trafik kazaları ile otopark sorununun bir nebzede olsa rahatlayacak olması vatandaşları memnun ediyor. Taşucu merkezinde Pazar kurulduğu günlerde gerek araç trafiği yönünden gerekse Pazar yeri alanının küçük kalması nedeniyle sıkıntılar yaşanıyordu. Yeni kapalı Pazar yeri projesi ile hem yasalara uygun bir Pazar yeri yapılacak hem de burada ki trafik sorunu çözülecek.

Çevrede bulunan esnaflar ve vatandaşlar bu durumdan oldukça memnun olduklarını ifade ederken, alışverişe gelen vatandaşlarda Pazar yerinin rahat bir konuma kavuşacağından memnun olduklarını ifade ettiler.

‘ARTIK MODERN VE YASALARA UYGUN BİR PAZAR YERİMİZ OLACAK’

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Kapalı Pazar Yeri projemizle hem pazarcı esnafımızı mağdur etmeden yasalara uygun bir alanda faaliyet vermelerini istedik hem de vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve düzenli koşullarda pazar ihtiyaçlarını yapmalarını sağladık. Esnaflarımızın tek çatı altında toplanarak halkımıza daha iyi hizmet vermesi için belediye olarak böylesine güzel bir çalışmayı vatandaşlarımıza anlattık ve hizmete sunduk. Şuan yapım çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Herkes biliyor ki önümüzdeki yıllarda açıkta bir tek Pazar yeri kalmayacak ve esnaflarımızın hepsi yasayla birlikte bir çatı altında toplanarak hizmet verecekler. Ben tüm Silifkelileri ve Silifke’mizi seviyorum. Halkımıza hizmet etmekten de büyük onur duyuyorum. Bütün esnaflarımıza hayırlı işler bol kazançlar diliyorum’ dedi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79