Atayurt’ta park ve bahçelere bakım

Silifke Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar devam ediyor.

Atayurt’ta park ve bahçelere bakım

İlçenin her bir noktasında gerçekleştirdiği yenileme, bakım ve düzenleme çalışmaları ile faaliyetlerini sürdüren Silifke Belediyesi ekipleri, kenttin güzel bir görünüme sahip olmasını sağlıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları kapsamında; Atayurt Mahallesi Gazi Çiftliği civarındaki park ve futbol sahasının yenileme ve düzenleme çalışmalarını gerçekleştirdi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

Parkların ve çocukların futbol oynadığı sahanın bakımını gerçekleştiren Silifke Belediyesine teşekkür eden mahalle sakinleri, “Belediyemizin mahallemize kazandırdığı hizmetlerden memnunuz. Yol, sosyal alanlar ve parklar gibi imkânlar ölçüsünde daha birçok hizmeti hayata geçiriyor. Taleplerimizi ve sıkıntılarımızı istediğimiz anda iletebiliyoruz. Başkanımız ve ekibi de bu taleplerimizi hiçbir sorun yaşanmadan çözüme kavuşturuyorlar. Mahallemizin önemli bir eksikliği olan parkımız bakımsız ve kötü bir durumdaydı. Çok şükür oda belediyemiz tarafından tamamlandı. Çocuklarımız şimdi bu parklarda oynarken çok mutlu oluyorlar. Mahalle sakinleri olarak parkımıza ve yapılan diğer hizmetlere sahip çıkmalı ve korumalıyız” diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Semih 8 yıl önce

Umarim atakentin parklarindada bakim olur bilhassa yaprakli koyda

banner36