Başkan Turgut, ÇYDD Genel Kuruluna katıldı

Başkan Turgut, ÇYDD Genel Kuruluna katıldı

Başkan Turgut, ÇYDD Genel Kuruluna katıldı

 

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Silifke Şubesi Genel Kurulunu üyelerin katılımı ile dernek binasında yaptı.

Genel Kurula Silifke Belediye Başkanı ve CHP Silifke Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, CHP İlçe Başkanı Cemil Sungur, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları’da katılım sağladı.

Blok liste ile yapılan seçimde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Silifke Şubesi Başkanı Hatice Tol tekrar dernek başkanlığına seçilirken yönetim şu isimlerden oluştu.

Yönetim kurulu asil: Hatice Tol, Cennet Erden, Gülten Madenci, Ülker Ünal, Rabia Yılmaz Bal, Nihal Şener, Songül Saydam Öztürk seçilirken, yedek üyeler; Perihan Timur, Zeynep Direk, Meskure Şafak, Gülen Timür, Ayten Güngör seçildi.

Denetleme kurulu Asil; Şafak Ertaş, Leyla Bade Tol Kırmacı, Hatice Dal, Denetleme kurulu yedek üyeler; Mehmet Uysal, Makbule Koçak, Şükriye Çopur, Onur Kurulu Asil; Yüksel Bütün, Hasan Doğan, Emin Güleç, Onur Kurulu yedek; Hasan Erden, Mine Kurt, Osman Demirtaş, Genel Merkez delegesi asil; Perihan Işıl Özen, Süha Özen, Genel Merkez delegesi yedek, Cennet Erden, Gülten Madenci seçildi. Genel kurulda Başkanlık divanı oluşturulurken, başkanlığa Av. Cemal Ravanoğlu seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kurulda, Çalışma raporu, Denetim raporları, Mali raporlar okunurken, oy birliği ile yönetim ibra edildi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silifke Şube Başkanı Hatice Tol yaptığı konuşmada “Atatürk ilke ve devrimlerini korumak, geliştirmek, çağdaş eğitim yoluyla çağdaş insan ve çağdaş topluma ulaşmak amacını güden Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğimiz, ülkenin “çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkması” ülküsü için bilgi, beceri ve deneyim birikimiyle, gönüllü çalışan bir sivil toplum örgütüyüz.

Silifke’de öğrencilerimize kardelenlerimize yardımcı olduk, oluyoruz. Yönetim kurulu oluşturulduktan sonra Mersin’de şubemizde yapılan “Saka Kuş Grubu” toplantısına öğrencilerimizle katılım sağladık. İlçemizde kurulan Hayır platformuna sms ile destek verdik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasına katılım sağladık. Üyelerimiz arasında kaynaşma kahvaltısı yaptık. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı törenine ve fener alayına katıldık buna benzer birçok faaliyetler de bulunduk. 2017-2018 öğrencilerimizin kayıt yenileme ve yeni kayıt işlemleri yapıldı. Bugüne kadar derneğimize maddi manevi destek veren herkese, bağışçılarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

BAŞKAN TURGUT, ‘HER ZAMAN DERNEĞİMİZİN YANINDAYIZ’

Genel Kurulu ziyaret eden Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut ise “Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), eşit eğitim alan, bilinçli bir toplum yaratmak için çalışmalarını sürdürüyor. Birçok gencimize sağladığı burslarla onları okutuyor ve onların geleceklerini değiştiriyor. Sadece eğitim alan gençlere değil, işsiz gençlerin ve kadınların meslek edinmelerine de yardımcı oluyor. Önümüzde bir yerel seçim var. 31 Mart’ta seçimi kazanıp, derneğe desteklerimiz devam edecek. Gönüllü insanlardan oluşan üyelerimize yürekten teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum’ dedi. Yapılan kongreye, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, ADD Silifke Şube Başkanı Yüksel Bütün, Taşucu eski Belediye Başkanı Emin Güleç, dernek üyeleri ve konuklar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36