Başkan Turgut, Defne Fabrikasında çalışan işçileri ziyaret etti

Başkan Turgut, Defne Fabrikasında çalışan işçileri ziyaret etti

Başkan Turgut, Defne Fabrikasında çalışan işçileri ziyaret etti

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren, Avrupa, Uzak Doğu ve Afrika ülkelerine ihracat gerçekleştiren Cömert Tarım Defne Fabrikasını ziyaret ederek, kadın işçilere kolaylıklar diledi.

Kent genelinde gerçekleştirdiği ziyaretler ve toplantılarla vatandaşların beğenisini toplayan ve halkın içinde olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, bu ziyaretlerinden bir tanesini de defne fabrikasında çalışan işçilere gerçekleştirdi. İşçilerle sohbet ederek onlarla birlikte defneyaprağı işleyen Başkan Turgut, ‘Kadın işçilerimizin defneyaprağı üzerinde büyük bir emeği ve alın teri var. Her zaman işçi ve emekçi vatandaşlarımızın yanındayız. İnşallah fiyatlar iyi giderde hem üreticimiz hem de işçilerimiz verimli bir sezon geçirir’ dedi.

‘DEFNEYAPRAĞI İLÇEMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR ÜRÜNDÜR’

Hasat sezonunun tüm çiftçilere bereket ve bolluk getirmesini dileyen Başkan Mustafa Turgut, ‘İnşallah hem üreticilerimiz hem de çalışanlarımız bu hasat sezonundan memnun kalırlar. Köylü ve çiftçimizin alın terlerinin tam karşılığını alabilmeleri, ürünlerini gerçek anlamda değerlendirebilmeleri için mücadelemiz sonuna kadar sürecek. Defneyaprağı ilçemiz için önemli bir üründür.

Kadın işçilerimizin çalışma şartlarını ve yapmış oldukları işin kıymetini çok iyi biliyoruz. Sabahın erken saatlerinde kalkarak tarlalarına ve tezgâhlarına geliyorlar. Sık sık farklı mahallelerimizde çalışan üreticilerimizi ve çalışanlarımızı ziyaret ediyor, taleplerini ve sıkıntılarını dinliyoruz. Bu sayede belediyemize ve bizlerin yanına gelmekte zorluk yaşayan işçilerimizi de dinlemiş ve görmüş oluyoruz. Üreticilerimize ve çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum” dedi.

DEFNE İŞÇİLERİNDEN BAŞKAN TURGUT’A TEŞEKKÜR

Ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Mustafa Turgut’a teşekkür eden fabrika işçileri, ‘Başkanım ziyaretleriniz bizleri onurlandırdı. Hasat sezonunun devam etmesinden dolayı bir türlü yanınıza fırsat bulup gelemiyorduk. Tarım işçilerini ve üreticilerini ziyaret etmeniz, derdimizi ve sıkıntılarımızı dinlemeniz bizleri çok mutlu etti. Bu yıl defne üretiminden ve satışından çok umutluyuz. Çalışanlar olarak güzel bir sezon geçiriyoruz. İnşallah böyle gider’ diye konuştular.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36