Belediye Akdere, Işıklı ve Yeşilovacık’ta

Belediye Akdere, Işıklı ve Yeşilovacık’ta

Belediye Akdere, Işıklı ve Yeşilovacık’ta

Silifke Belediyesi tarafından Akdere, Yeşilovacık ve Işıklı mahallelerinde başlatılan stabilize ve malzemeli yol bakım çalışmaları sürüyor.

Yeşilovacık, Akdere ve Işıklı mahallelerinde çalışmalarını sürdüren Silifke Belediyesi, bir taraftan yolu olmayan sokak ve caddeleri açarken, diğer taraftan da arazi yollarının bakımını ve acil ihtiyaç duyulan yolların asfaltlanma işlemini gerçekleştiriyor. Yapılan hizmetlerden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden vatandaşlar ise, Başkan Mustafa Turgut ve personeline teşekkür ediyorlar.

Mahalle merkezi ve ara sokaklarda yapılan asfaltlama çalışmalarının kendilerini çok memnun ettiğini belirten vatandaşlar; “Mahallemizin bakımsız olan yollarını belediye başkanımız daha önce gelerek tespit etmişti. Bir kısım yollarımız geçtiğimiz yıl yapıldı. Bu yıl da yarım kalan merkez yollarımız ve arazi yollarımız yapılıyor. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte kırsal mahallelerimizin nüfusu her geçen gün artıyor. Akdere, Yeşilovacık ve Işıklı mahalleleri olarak yapılan hizmetlerden ve başkanımızdan memnunuz” diye konuştular.

“İMKÂNLARIMIZ ÖLÇÜSÜNDE GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ”

Silifke’nin 88 mahallesine eşit hizmet ulaştırmak için gayretli çalışmalar yapıldığını açıklayan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “İlçemizin merkez mahallelerine hangi hizmeti götürüyorsak en ücra mahallesine de adaletli bir şekilde hizmet götürmeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl bir kısmını yaptığımız yollarımızın bu yıl bir kısmını daha bitiriyor, dönüşümlü olarak bütün mahallelerimize eşit hizmet götürmeye gayret gösteriyoruz.

Bulunduğumuz makam hizmet etme makamıdır. Hiçbir parti ayrımı yapmadan tüm hemşerilerimize hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Silifke Belediyesi olarak insan odaklı hizmet anlayışımızla her mahalleye ulaşıyoruz. Bizlere güvenen ve manevi destek veren tüm hemşerilerimizden Allah razı olsun. Bugüne kadar onların başını önünü eğdirecek hiçbir şey yapmadık, bundan sonra da yapmayacağız. Vatandaşlarımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum”


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36