Belediyeye “T.C.” tabelası asıldı

Belediyeye “T.C.” tabelası asıldı

Belediyeye “T.C.” tabelası asıldı

 

Silifke Belediyesi hizmet binası girişinde bulunan belediye yazılı tabela indirilerek, üzerinde Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması “T.C.” ibaresi bulunan “T.C. Silifke Belediyesi yazılı yeni tabela asıldı.

 

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’un talimatı üzerine Silifke Belediyesi tabelasına Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması olan 'T.C.' ibaresi eklendi. Yapılan düzenleme hakkında bilgi veren Altunok, "Silifke Belediyesi halkın belediyesidir, başkanlık makamı da halkın makamıdır. Belediyemizin kapısı her daim halkımıza açıktır. Biz belediyeyi halka açıyoruz ve halkın belediyesi yapacağız. Silifke’mizi halkımızla birlikte daha güzel bir hale getireceğiz. Belediyemizin girişinde bulunan tabelamızı da kaldırıp Türkiye Cumhuriyeti'nin belediyesi olarak değiştirdik. Bu belediye Türkiye Cumhuriyeti'nin Silifke Belediyesi'dir" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79