Binlerce Erdemlili, gönül sofrasında buluştu

Binlerce Erdemlili, gönül sofrasında buluştu

Binlerce Erdemlili, gönül sofrasında buluştu

 

Erdemli Belediyesi, Dr. Devlet Bahçeli Meydanında verdiği iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Erdemli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen iftar programı, Kocahasanlı Cami imam hatibi Ali Köse’nin Kur’an-ı Kerim okuması ve, İlçe Müftüsü Hayri Eranay’ın yaptığı dua  ile başladı.

Programa Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP ilçe Başkanı Fatih Serin, AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu, AK Parti ilçe ve MHP il ve ilçe kadın kolları başkan ve yönetimleri, Erdemli Ülkü Ocağı Başkanı Cevat Şahin, Belediye Meclis üyeleri, Muhtarlar, Sivil toplum kuruluşları, Oda başkanları ile yaklaşık 7 bin kişiden oluşan yoğun bir vatandaş topluluğu katıldı.

İftar sofrasında, birlik ve beraberlik mesajları verilirken, belediye hizmetlerinde sine vizyonla gösterime sunuldu. Edemli’de yapılan bu tür organizasyonlardan oldukça memnun olduğunu dile getiren vatandaşlar, her yıl bu gibi programlar sayesinde Erdemli’de yaşayan her kesimden insanların bir araya geldiğini, böylece kaynaşma ile birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendiğini dile getirdiler.

İftardan önce bir konuşma yaparak vatandaşların, kurdukları gönül sofrasına gösterdikleri teveccühe teşekkür eden Başkan Tollu” Cenab-ı Hak’ka ne kadar dua etsek ne kadar şükür etsek az diye düşünüyorum. Çünkü biz dünyanın en güzel coğrafyasında yaşıyoruz. Bu coğrafyada yaşayan İnsanlarımızın birlik içerisinde, beraberlik içerisinde olduğunun en güzel örneğini yaşıyoruz. Ve yine Cenab-ı Hak’ka binlerce şükürler olsun ki sizler ile birlikte iftar sofrasında buluşmanın sizler ile ekmeğimizi bölüşmenin bizim için en büyük gurur ve şeref payesi olduğunu buradan bir kez daha ilan etmek istiyorum. Katılım sunan ve katkıda bulunan herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Cenab-ı Hak’ hepinizden razı olsun. Biz Erdemli belediyesi olarak dün olduğu gibi bugünde yarında bu kentte yaşayan bu kentte doğan bu kentte doyan bu kentte ikamet eden herkesin hizmetinde olduğumuzu bir kez daha beyan ediyor katılımınızdan dolayı herkesten cenabı hak razı olsun diyorum. Hepinizin cenabı hak orucunuzu kabul etsin. İbadetlerinizi kabul etsin diyor daha nice huzurlu ve mutlu ramazanlarda bizleri bir ve beraber kılsın diyorum hepinize saygılar sunuyorum”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36