Duman, Silifkelilere coşkulu bir gece yaşattı

ock müziğinin sevilen grubu Duman, etkileyici performansıyla Silifkelileri coşturdu. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Festival akşamlarını birbirinden değerli sanatçılarla taçlandırmaya devam ediyoruz” dedi.

Duman, Silifkelilere coşkulu bir gece yaşattı

 

 

Rock müziğinin sevilen grubu Duman, etkileyici performansıyla Silifkelileri coşturdu. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Festival akşamlarını birbirinden değerli sanatçılarla taçlandırmaya devam ediyoruz” dedi.

44. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalinin üçüncü gününde sahne alan Duman grubu, geç saatlere kadar sergilediği performansıyla, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Rock severlerin tıklım tıklım doldurduğu konserde gençler adeta kendilerinden geçti. Duman sahnede özellikle, “Aman Aman”, “Eski Köprünün Altında” ve “Seni Kendime Sakladım” isimli şarkıları ile sevenlerini coşturdu. Türkiye'nin en çok sevilen rock gruplarından Duman'ın şarkılarını Silifkeliler, hep bir ağızdan söyledi. Grubun, dillerden düşmeyen eski ve yeni şarkılarını seslendirdiği muhteşem konserde Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Duman grubuna teşekkür plaketi verdi.

“SİLİFKELİLER HERŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR”

44. Uluslararası Müzik ve Folklor Festivalinin başarılı bir şekilde devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Festival akşamlarımızda birbirinden değerli sanatçılarımızı halkımızla buluşturmaya devam ediyoruz. Bu güzel gecede Rock müziğin sevilen isimlerinden Duman gurubunu sizlerle buluşturduk. Alanı dolduran binlerce vatandaşımıza ve Duman grubuna bu güzel konser için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36