Fakir aile için yardım gecesi

Silifkeli eşi tarafından 4 çocuğuyla terk edilen kadın yardım bekliyor.

Fakir aile için yardım gecesi


 İsmini açıklamamızı istemeyen 4 çocuklu kadın çilek tarlasında çalışın en küçüğü 3 yaşında, diğer üç çocuğu ise ilkokul çağında olan evlatlarına bakmak için hayat mücadelesi veriyor.
HABER: ATİKE CEYLAN

Eşi tarafından 4 çocuğuyla ortada kalan kadın ev kirasını ve elektrik parasını ödeyemeyince ev sahibi tarafından sokağa atıldı. Hayırsever Vatandaş Cumhur  Göztaş,  bir süredir ilkokul çağındaki çocuklara kendisinin sahiplendiğini, fakat bunun bir çözüm olmadığını belirtti.

Aileye yardım için 2 Nisan Cumartesi Günü  Ulu Resord Otelde yapılacak olan ‘Silifkeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Gecesi’ düzenlediklerini belirten Cumhur Göstaş,  geceden elde edilecek gelir ve toplanacak olan yardımları aileye ulaştırmak istediklerini söyledi.

Silifke’de bir çok iş adamı ve hayırsever vatandaş bulunduğunu belirten Cumhur Göztaş, “anne o kadar gururlu bir kadın ki çilek tarlasına gidip öğleye kadar çalışmakla çocuklarına bakmayı düşünüyor. Ama herkesinde bildiği gibi 4 küçük çocuk yarım günlük yevmiye ile temel ihtiyaçları bile karşılanmaz. Bu nedenle ben buradan devlet yetkililerine, iş adamlarına ve hayırsever vatandaşlara bu aileye yardım edilmesi için çağrıda bulunuyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36