Gülnar’a Dost Eli Değiyor

Gülnar’a Dost Eli Değiyor

Gülnar’a Dost Eli Değiyor

 Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 26 Şubat 2016 tarihinde açılışı yapılarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hizmetine giren ‘Dost Eli Market” Gülnar’da ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapmaya devam ediyor. Yardımlar daha önce ekiplerinin Muhtarlarla birlikte yaptıkları tespitlerde yardıma ihtiyacı olanların isimleri ve adresleri tespit edilip kayıt altına alındıktan sonra yardımlar yapılıyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Dost Eli Market’ten gönderilen yardım kolileri, Gülnar Belediyesi, Gülnar Koordinasyon Şube Müdürlüğü ekipleri ve MHP Gülnar İlçe Teşkilatı ve MHP Gülnar İlçe Kadın Kolları tarafından dağıtımı gerçekleştiriliyor.

 Konu hakkında açıklamada yapan Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel; “Mersin Büyükşehir Belediyemiz tarafından 26 Şubat 2016 tarihinde kurulan Dost Eli Market ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor. Belediyemiz tarafından da Çanakkale Şehitleri Giyim Gıda Yardımlaşma Bankamız ihtiyaç sahiplerine her konuda yardımcı oluyor. Bankamızda gıda, beyaz eşya ve oturma guruplarına kadar her türlü yardım bizzat ekiplerimiz tarafından yapılıyor. Dost Eli Market’in kurulmasında ve bizlere her zaman destek veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36