Karla mücadelede Silifke Belediyesi’ne teşekkür

Silifke Belediyesi karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürerek hem mahalle yollarını ulaşıma açıyor hem de vatandaşların can ve mal güvenliğine karşı tedbirler alıyor.

Karla mücadelede Silifke Belediyesi’ne teşekkür

Yolların ulaşıma kapanmaması için geceli gündüzlü çalışan Silifke Belediyesi, özellikle yüksek kesimlerde tipi nedeniyle zor şartlar altında çalışıyor. Gün içinde kapanan birçok yolu defalarca ulaşıma açan ekipler, fırtına ve tipinin yaşandığı bölgelerde zorla ilerliyor.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘İlçemize mevsimin ilk karının yağması ile birlikte belediye olarak karla mücadele çalışmalarımızda başladı. Kar yağışına karşın iş makinelerimiz yol ve mahalle merkezli temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Şuana kadar kar yağışı sebebiyle ortaya çıkabilecek herhangi bir sıkıntı yaşanmamıştır. Ekiplerimiz mahallelerimizde muhtarlarımızla birlikte çalışmalarını sürdürüyorlar. Greyder, kepçe, kar kürüyen araçlarımızla hem vatandaşlarımıza hem de araç sürücülerimize yardımcı olmaya devam ediyoruz. Kentimizin yüksek kesimlerinde ki mahallelerimizde bütün önlemlerimizi aldık. Ekiplerimiz 24 saat görevlerinin başındadır. Olası bir durumda acil müdahale ekibimizi de hazır bulunduruyoruz.

İmkânlarımız dâhilinde sürücülerimizin ve vatandaşlarımızın imdadına yetişiyoruz. Özveriyle çalışan belediye ekiplerimize yardımcı olan muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz’ dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36