Kızılay Yaşlıları unutmadı

Türk Kızılayı Silifke Şubesi Silifke Huzurevinde kalan yaşlıları doğa gezisine çıkarttı.

Kızılay Yaşlıları unutmadı

Aralarında Uzuncubarç’u hiç görmemiş olan yaşlılar için unutulmaz bir gün yaşatıldı.

Kızılay Silifke Şube Baxkanı Mustafa Beceren, Silifke Huzurevinde kalan yaşlıları Silifke’nin tarihi ve ören yerlerine bir gezi düzenlediklerini ve Huzurevi sakinlerinin hayatına küçükte olsa bir renk kattıklarını söyledi.

Başkan Beceren,  ‘Unce birlikte kahvaltı yaptık ardından Uzuncaburç gezisi yaptığımız Yaşlılarımız çok mutlu oldu, onları mut ettiğimiz için biz mutlu olduk. İnsan bir yaştan sonra sadece hatırlanmak istiyor. Dünya malı mülkü umurunda olmuyor. Bunun en güzel örneğini yaşadık. Ayrıca bizlerle bol bol sohbet etme imkânı bulan huzurevi sakinleri, Türk Kızılayı çatısı altında bulunmaktan duydukları memnuniyeti de bizlere ifade ederek verilen hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler” dedi.

Yaşlılar ise çok özel ve güzel bir gün geçirdiklerini belirterek, bu imkanı sağlayan herkesten allahrazı olsun dileklerini ilettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79