MERSİN ÜLKÜ OCAKLARI YÖRÜK KIZI MÜSLÜME İÇİN SEFERBER OLDU

MERSİN ÜLKÜ OCAKLARI YÖRÜK KIZI MÜSLÜME İÇİN SEFERBER OLDU

MERSİN ÜLKÜ OCAKLARI YÖRÜK KIZI MÜSLÜME İÇİN SEFERBER OLDU

Karaman'dan kış mevsimini geçirmek için Gülnar'ın Yanışlı Mahallesi'ne göçen Sarıkeçili Yörüklerin’den Yağal ailesinin minik kızı Müslime, ailesi konaklayacakları çadırı kurduktan sonra kayboldu. 10 Kasım’dan bu yana devam eden arama kurtarma çalışmaları için, Ülkü Ocakları seferber oldu.

ÜLKÜ OCAKLARI KÜÇÜK MÜSLÜME İÇİN SEFERBER OLDU

Mersin’in Gülnar ilçesine gelen konargöçer yaşam sürdüren Yörük ailenin 2,5 yaşındaki kızı Müslüme'nin çadırlarının önünde bisikletiyle oynarken kaybolması sonucu başlatılan arama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kaybolduğu ilk andan itibaren her an bölgede olan Ülkü Ocakları küçük müslüme'yi arama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Konuyla alakalı açıklama yapan Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Murat Sezer " 10 Kasım günü kaybolan Müslüme Yağal kızımızı bulmak için günlerdir burada tüm teşkilatımızla birlikte arama çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Umarım en kısa zamanda kızımız sağ salim bulunup ailesine teslim edilir. Devletimiz tüm imkanlarıyla burada olup bizlerde elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz küçük müslüme'yi bulma çalışmaları titizlikle devam ediyor,inşallah bulacağız "ifadelerini kullandı.

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Mersin'de çıkan orman yangınlarında yangın söndürme çalışmalarında Ülkü Ocakları büyük destek olmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79