MESİDER’den şenliğe davet

MESİDER’den şenliğe davet

MESİDER’den şenliğe davet

 

Mersin Silifkeliler Kültür ve Dayanışma Derneği (MESİDER) Başkanı Nihat Kadıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’u makamında ziyaret ettiler.

 

Ziyarette konuşan Mersin Silifkeliler Kültür ve Dayanışma Derneği (MESİDER) Başkanı Nihat Kadıoğlu yaptığı konuşmada, “Bir çatı altında toplandığımız Mersin’de yaşayan Silifkeli hemşehrilerimizle zaman zaman bir araya geliyoruz. Silifke kültürümüzün ilimiz Mersin’de yaşatılması ve geliştirilmesi için dernek olarak etkinlikler düzenliyoruz. Bu yılda 3. sünü düzenleyeceğimiz kültür festivalimizi 1-10 Ekim 2021 tarihleri arasında Mersin’de Adnan Menderes Bulvarı üzeri Galatasaray Meydanında gerçekleştireceğiz. Bu etkinliklerimize siz değerli belediye başkanımızı ve tüm Silifkeli hemşehrilerimizi davet ediyoruz” diyerek Belediye Başkanı Altunok’la şenlik programı hakkında bilgi alış-verişinde bulundu.

Belediye olarak Silifke ve Silifkelilerin lehine sosyal ve kültürel alanlarda proje üreten sivil toplum kuruluşlarına destek vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Altunok, MESİDER’in bu programına katılacağını söyledi. Kendisini ziyarete gelen Mersin Silifkeliler Derneği Başkanı Nihat Kadıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Altunok, Silifkeli hemşehrilerini şenlikte kurulacak olan yörük çadırında buluşmaya davet ettiğini açıkladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79