Meski Çavuşlu Mahallesinin İçmesuyu Alt Yapısını Yeniliyor

Meski Çavuşlu Mahallesinin İçmesuyu Alt Yapısını Yeniliyor

Meski Çavuşlu Mahallesinin İçmesuyu Alt Yapısını Yeniliyor

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı yenileme çalışmaları kapsamında Toroslar ilçesine bağlı Çavuşlu Mahallesinde içmesuyu şebeke rehabilitasyon çalışmalarına başladı.

 Mersin Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde içmesuyu şebekesi yenilemesine ihtiyaç duyulan bölgelerin tespit edilerek proje çalışmalarının yapıldığının belirten MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak, “ Toroslar İlçesi Çavuşlu mahallesinde içmesuyu şebekesi sorunlarının giderilmesi için kullanılan içmesuyu borularını daha uzun ömürlü olan polietilen borularla değiştirmeye başladık. Mahallemizde içmesuyu şebeke hatlarının yenilemesi çalışmalarında muhtelif çaplarda 22 bin 530 metre yeni içme suyu şebekesi  döşenecek olup 1150 adet abone bağlantısı yenilenecektir. Herhangi bir yangın olayı karşısında daha hızlı yangına müdahale edilebilmesi için mahallenin çeşitli noktalarına yangın hidratları ve vanalar koyacağız. Ağustos ayı içerisinde tamamlanacak çalışmalar ile mahallemiz daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu kavuşacaktır.” dedi 

 

Çavuşlu mahalle sakinleri, yıllardır yenilenmeye ihtiyaç duyulan içme suyu şebekelerinin MESKİ tarafından yenilenmesi ile birlikte içmesuyu sorunun çözüleceğini ifade ederek, yapılan çalışmalardan dolayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak’ a teşekkür etti.                                                                                                                          

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36