MÜZEDEN GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE SERGİ

MÜZEDEN GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE SERGİ

MÜZEDEN  GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE SERGİ

 

Mersin’in Silifke ilçesinde Silifke Müzesinde fotoğraf ve yöresel kıyafet sergisi düzenledi.

 

 HABER: ATİKE CEYLAN

Sergide yöresel kıyafetlerin geçmişten günümüze olan yolculuğu anlatıldı.

Silifke Kaymakamlığı öncülüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Turizm Derneği tarafından organize edilen Turizm Haftası kutlama programı çerçevesinde Silifke Müzesinde fotoğraf ve yöresel kıyafet sergisi düzenlendi.    Silifke Müzesinde düzenlenen etkinliğe; Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir,  İlçe Jandarma Komutanı Bülent Keskinsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi, Silifke Kent Konseyi Başkanı Rıfat Karaduman ve eşi Seyhan Karaduman, daire müdürleri katıldı.

 Serginin açılışını Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir yaptı.  Ardından bir konuşma yapan Silifke Müze Müdiresi Nilgün Yılmazer Abdimanoğlu, etkinliğe katılanlara teşekkür ederek, sergi hakkında bilgi verdi.

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir ise, Silifke’nin tarihi ve kültürel miraslarının korunmasına dikkat çekerek, sergide emeği geçenlere teşekkür etti.

Sergide Silifke’de tarihi ve kültürel öğelerin yer aldığı fotoğraflar ve kıyafetler sergiyi gezen katılımcılar tarafından gezilip, incelendi.  Sergi ikramların sunulması ve  yapılan sohbetler ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36