SİLİFKE KIZILAY RAMAZAN’A HAZIR

Mersin’in Silifke ilçesinde Kızılay Silifke Şubesi Ramazan ayında her yıl olduğu gibi bu yılda kapıdan kapıya sıcak yemek dağıtımını sürdürecek.

SİLİFKE KIZILAY RAMAZAN’A HAZIR

  

  HABER: ATİKE CEYLAN

Mersin’in Silifke ilçesinde Kızılay Silifke Şubesi Ramazan ayında her yıl olduğu gibi bu yılda kapıdan  kapıya sıcak yemek dağıtımını sürdürecek.

 

Kızılay Silifke Şube Başkanı Mustafa Beceren; “Ramazan ayında her yıl yaptığımız gibi yine sıcak yemek dağıtımına devam edeceğiz.  Bu yıl yaklaşık 1800 kişilik yemek yapacağız. Gönüllü ekibimizle günlük 400 aileye kapıdan sefertası ile dağıtım yapacağız. Silifke merkezde imkanlar ölçüsünde 10 mahalleye günlük iki çeşit yemek,  gönüllü dokuz araç ve 30 gönüllülerimizle bu yılki ramazan ayını ihya edeceğiz.

 Aşevi hizmetini Silifkeli bağışçılarımızla gerçekleştirmekteyiz. Destek olmak isteyenler iftara iki saat kala gönüllü dağıtıma katılabilirler.  İsteyen bir günlük masrafları karşılar,  yada gıda alabilir yada günlük ekmek gönderebilir. Bunun yanı sıra sadece bu maksatla kullanılmak üzere şartlı bağış yapabilir. Oruç tutamayan insanlarımız fidyelerini Kızılay’a gönül rahatlığı ile verebilirler. Bağışçılarımız gönüllü dağıtımcılarımıza katılıp yemek dağıtımlarına nezaret edebilirler. Kızılay olarak sizlerin merhamet ilini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalışıyoruz. Herkese destekleri ve katkılarından dolayı şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79