Su Günü Resim Yarışması Ödülleri

Meski Dünya Su Günü Resim Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

Su Günü Resim Yarışması Ödülleri

   

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen ödül törenine, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Protokol üyeleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

 Öğrencilere ödülleri Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Protokol üyeleri tarafından verildi. Bu yıl ‘Çevre ve Su Tasarrufu’  konulu düzenlenen resim yarışmasında öğrenciler iki ayrı kategoride yarıştı. Resim yarışmasına toplam 1069 adet resim katılırken, dereceye giren resimler Ahmet Yeşil ‘in Başkanlığındaki Jüri Üyeleri tarafından seçildi. Yarışmanın 06-09 Yaş grubunda birincilik ödülünü Özel Mersin Doğa Okullarından,  Deniz Erkan alırken, ikinciliği Yenişehir İlkokulundan  Betül Nur Gençoğlu, üçüncülüğü Özel Silifke Final İlkokulu’ndan Demir Nebioğlu aldı. Yarışmanın 10-14 Yaş Grubunda ise Özel Mersin Doğa Okullarından,  Berken Çınar Bitecek birinci olurken, Özel Toros Ortaokulundan Elif Çakıcı ikinci, Viranşehir 75.Yıl Ortaokulundan Bartu Turgut üçüncü oldu

22 Mart Dünya Su Günü münasebetiyle, 2-22 Mart 2016 tarihleri arasında Mersin’in tüm ilçelerinde Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ilköğretim okullarındaki öğrencilere yönelik  TEMA Vakfı ile birlikte 4 bin 600 öğrenciye su tasarrufu ve su bilinci eğitimi verdiklerini belirten  MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak “ Eğitimler ile birlikte öğrencilerimizi ödüllendirmek için Mersin Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı okullarımızda    “Çevre ve Su Tasarrufu”  konulu resim yarışması düzenleyerek Mersin’deki su kullanımı ve su kaynaklarının, öğrenci gözüyle ortaya çıkarılmasını amaçladık. Yarışmamıza katılıp dereceye girip ödüllerimizi kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyorum  ” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36