Tarihi Sevdiren Yazar Ramazan Yetgın Silifke’ye gelecek

Tarihi Sevdiren Yazar Ramazan Yetgın Silifke’ye gelecek

Tarihi Sevdiren Yazar Ramazan Yetgın Silifke’ye gelecek

 Tarihi Sevdiren Yazar Ramazan Yetgın Silifke’ye gelecek

 

Tüm Türkiye’ye Tarihi Sevdiren Silifkeli Yazar Ramazan Yetgin, kitabın tanıtımı için Silifke’de.

 

Silifkelinin yakından tanıması için 21 Temmuz Cuma günü Saat 10.30’da Göksu Otel’de Silifke basınıyla biraya gelecek.

Silifkeli gazetecilerle kitabından ve içeriğinden bahsedecek olan Ramazan Yekgin,  Tarihi Sevdiren adamı olarak anılmak ve Silifke’de hemşerilerimle buluşmak beni çok heyecanlandırıyor” dedi.  

 

Ramazan Yetgin, 2014 yılında dershaneye gidemeyen öğrencileri düşünerek çektiği tarih eğitim videosuyla kulaktan kulağa yayıldı. 2016 yılında çektiği eğitim videolarında adeta bir izleyici patlaması yaşandı. O yıl Ramazan Yetgin’ın çektiği eğitim videoları 38 milyon izlenme sayısına ulaştı.

 

Ramazan Yekgin, yalnızca tarih anlatmıyor, aynı zamanda tarihi sevdiriyor. Tüm bunların yanında merhametli, insancıl ve samimi bir kişi olma özelliğine sahip. Maddi durumu iyi olmayan öğrencilere kendi cebinden kitap alarak yollayan Ramazan Hoca, örnek bir öğretmenin, örnek eğitimcinin nasıl olması gerektiğini görmek adına çok güzel bir emsal teşkil ediyor.

 



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36