Ulu Resort Hotel 5. yılını özel bir geceyle kutladı

Doğu Akdeniz’in parlayan yıldızı Ulu Resort Hotel kuruluşunun 5. yılı, özel bir gece ile kutlandı.

Ulu Resort Hotel 5. yılını özel bir geceyle kutladı

Türk taverna müziğinin önemli sanatçılarından Arif Susam ile harika bir program ile 5. Yılını kutlayan Ulu Resort Hotel, tatilcilerle birlikte gün boyu süren etkinlik ve eğlence ile unutulmaz bir gün geçirdi.

Beşinci yıl pastası Ulu Resort Hotel çalışanları tarafından meşaleli kortej eşliğinde Ulu sahnesine ulaştı. Kutlama pastasını Ulu Grup Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Ulu, İlhan Ulu ve Hasan Ulu yanı sıra Ulu Resort Hotel Genel Müdürü Suat Doğu tarafından kesildi. Pasta kesiminden sonra kutlama şölene dönüşerek hafızalardan silinmeyecek bir gün olarak kayıtlara geçti.

“GURURLUYUZ, BEŞ YILIMIZI BAŞARILARLA GERİDE BIRAKTIK”

Kutlama sonrası bir teşekkür konuşması yapan Ulu Resort Hotel Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Ulu, beş yılın çok hızlı ve büyüyerek geçtiğini ifade ederken, “Ulu Resort Hotel sadece Mersin’in değil bölgenin en önemli tesisi. Bölgede herkes yatırım yapmaktan kaçınırken biz şehrimize güvendik ve yaklaşık 40 MİLYON Dolarlık bir yatırımla turizm adına Memleketimize ön ayak olduk. Gururluyuz, beş yılımızı başarılarla geride bıraktık. Her geçen gün yeni misafirlerimizle tanışıyor, olumlu tepkiler alıyoruz. Buda bize hediye oluyor. Bir teşekkürü de Otel Yönetim kadromuza ve personellerimize etmek istiyorum. Onların gayreti ve becerileriyle bölgenin en çok tercih edilen oteli olduk” dedi.

 

Kutlama Arif Susam’ın keyifli sahne performansıyla devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79