Vali Su, Silifke'de İncelemelerde Bulundu

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Silifke ilçesinde bulunan tarihi mekanların turizme kazandırılması için yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Vali Su, Silifke'de İncelemelerde Bulundu

Mersin Valisi Ali İhsan Su, ilçede bulunan tarihi yerlerde incelemelerde bulundu.

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Silifke Müze Müdürü Nilgün Yılmazer ve proje yetkililerinin yer aldığı programda, ilk önce Narlıkuyu Mahallesinde bulunan 'Cennet-Cehennem Örenyeri' turizm alanlarını inceleyen Su, çevre düzenlemelerinin yanı sıra restorasyon çalışmaları başlayan otopark ve merdiven ile yapımına başlanacak olan seyir terası ve asansör projesi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

İlçede bulunan, 'Meryem Ana Kilisesi', 'Zeus Tapınağı', 'Cambazlı Kilisesi', 'Şeytan Deresi' gibi tarihi ve turistlik alanlarda da incelemelerde bulunan Su, çalışmalar hakkında bilgilendirildi.

 

İlçede yaşayan vatandaşlarla sohbet eden Su, Mersin'in adeta bir açık hava müzesi olduğunu söyleyerek, herkesi Mersin'in doğal, tarihi ve turistik güzelliklerini keşfetmeye çağırdı.



Anahtar Kelimeler:
Vali Su
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79