Adile Naşit Parkı törenle hizmete açıldı

Adile Naşit Parkı törenle hizmete açıldı

Adile Naşit Parkı törenle hizmete açıldı


Silifke Belediyesi, içerisinde çocuk oyun alanları, dinlenme yerleri, yürüyüş yolları, basketbol sahası ve spor aletleriyle baştan aşağı yenilenen Adile Naşit Parkı’nın açılışını törenle gerçekleştirdi.

Açılışı çocuklarla birlikte gerçekleştiren CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen ve Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a, Gazi Mahallesi Muhtarı Kerim Gürbüz, CHP İlçe Başkanı Cemil Sungur ve Belediye Meclis Üyesi Adayları da eşlik etti.

Silifke Belediyesi, kent genelinde gerçekleştirdiği park, bahçe ve yeşil alan çalışmalarıyla şehrin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Başkan Mustafa Turgut, ‘Adile Naşit Parkımızı Gazi Mahallemize yakışır bir hale getirdik. Daha yeşil ve yaşanabilir bir kent için çalışmalarımız devam ediyor’ dedi.

YETİŞKİNLER İÇİN DİNLENME, ÇOCUKLAR İÇİN DE EĞLENCE YERİ OLACAK
Açılışta konuşan ve göreve geldiği 2014 yılından bu yana herkesin belediye başkanı olmak için çalıştığının altını çizen Silifke Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, ‘Çocuklarımızın daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda vakit geçirebilmeleri için parkımızı baştan aşağı yenileyerek donanımlı bir şekilde mahallemize kazandırdık.

2014 yılında aday olduğumuzda Silifke’mizin hizmetkârı olacağız. Bizim parayla, pulla, makamla işimiz yok demiştik. Biz bu memleketi karşılıksız sevdik, sevmeye de devam edeceğiz. Bizim için bir tek söz konusu var oda bu güzel şehre daha fazla hizmet etmek bu şehrin eksikliklerini hızlı bir şekilde tamamlamak. Biz kentimizin 88 mahallesinin 88’inde de imzası olan bir belediyeyiz. Elimizin değmediği hiçbir yer yok. Şehir kırsal ayrımı gözetmeksizin her zaman halkımızın yanında olduk olmaya da devam ediyoruz. ‘Herkesin belediye başkanı olacağız’ anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

İlçemizin birçok noktasında farklı mahallerimizde yeşil alan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gazi Mahallemizin de bugüne kadar yapılmayan ne eksiği varsa Silifke Belediyesi olarak bir bir tamamlayacağız. Bu güzel parkımız Mahallemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun’ dedi.

MİLLETVEKİLİ ANTMEN TEŞEKKÜR ETTİ

Parkın açılışında konuşan CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, ‘Adile Naşit gibi yaşamımızda iz bırakan değerli bir insanın isminin böylesine güzel bir parkta yaşatılması ve Gazi Mahallemize kazandırılmasından dolayı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür ediyorum. Başkanımız gerçekten güzel hizmetlere imza atıyor. 5 yıl içerisinde birçok projesini tamamlayarak Silifkelilere hak ettiği hizmetleri bir bir vermeye devam ediyor.

Sizlerin de böylesi çalışkan, dürüst ve namuslu bir başkana sahip çıkmanızı, bu kente daha fazla yatırım ve hizmet getirilmesini temenni ediyorum. Parkımız hayırlı ve uğurlu olsun’ dedi.

MUHTAR GÜRBÜZ HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Gazi Mahallesi Muhtarı Kerim Gürbüz, ‘Yollar, parklar, sosyal alanlar ve muhtar evi gibi birçok hizmetleri mahallelerimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışmalarından dolayı başkanımıza ve belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Mahallemizin eksiklikleri bir bir tamamlanıyor’ diye konuştu.

GAZİ MAHALLESİ SAKİNLERİ, “BAŞKANIMIZA VE BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Gazi Mahallesine yapılan hizmetlerden dolayı Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür eden mahalle sakinleri, “Mahallemize böyle bir parkın yapılması bizleri çok sevindirdi. Yıllardır hizmet alamamış mahallemizin bir taraftan yolları asfaltlanıyor diğer taraftan da sosyal yaşam alanları, çevre düzenlemeleri, yollar ve parklar gibi birçok yeni hizmetler yapılıyor. Çocuklarımız artık rahat ve güvenli bir şekilde bu parklarda oyunlarını oynarken ev hanımları da komşularıyla birlikte çay keyfi yapabilir. Muhtarımıza, belediyemize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36