Adli kolluk toplandı

Silifke Adliye Sarayı’nda adli kolluk koordinasyon toplantısı yapıldı

Adli kolluk toplandı
Haber: Atike Ceylan Kaçar

Adli hizmetlerin yürütülmesinde yaşanan sorunların tartışılması ve çözüm yollarının aranması, soruşturma işlemlerinin en seri ve sağlıklı biçiminde yürütülmesinin sağlanması için Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Köklü Başkanlığında Koordinasyon Toplantısı yapıldı. Koordinasyon Toplantısına Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’de katıldı.

Silifke Cumhuriyet Başsavcımız Mehmet Köklü toplantı da bir konuşma yaptı. Başsavcı Köklü ‘Adli hizmetlerin yürütülmesinde yaşanan sorunların tartışılması ve çözüm yollarının aranması, soruşturma işlemlerinin en seri ve sağlıklı biçiminde yürütülmesinin sağlanması suretiyle Adli soruşturma sürecinin adil yargılanma hakkına en uygun şekilde sonuçlandırılmasına yardımcı olunması, Adli kolluk görevini ifa eden Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Gümrük Muhafaza Kaçakçılık İstihbarat Müdürlüğü , Orman İşletme Müdürlüğü görevlilerinin bağlantılı olaylarla ilgili soruşturma işlemlerinde uygulama birliğinin sağlanması amacıyla Koordinasyon toplantısının yapılmasını kararlaştırdık” dedi.

Ardından adli olaylarla ilgili uygulamada yaşanan sorunların çözümüne yönelik karşılıklı değerlendirmelerde bulunularak, ayrıntılı sunum yapıldı.

Koordinasyon Toplantısına, Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Silifke Adliyesinde görev yapan Cumhuriyet Savcıları, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, Taşucu Gümrük Müdürü, Taşucu Gümrük Muhafaza Kaçakçılık İstihbarat Müdürü, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi, İlçe Sağlık Merkezi Müdürü, Orman İşletme Müdürü ve Silifke Adli Kolluk Amir ve sorumluları katıldılar.

Anahtar Kelimeler:
Adli Kolluk Toplandı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36