AK Kadınlardan Başkan Aktan’a hayırlı olsun ziyareti

AK Kadınlardan Başkan Aktan’a hayırlı olsun ziyareti

AK Kadınlardan Başkan Aktan’a hayırlı olsun ziyareti

 

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Can ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Mücahit Aktan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Can, ”Belediye Başkanımız Mücahit Aktan’ın kentimizin çehresini değiştirerek çok büyük hizmetler yapacağına inanıyoruz. Yeni döneminde ekip olarak başarılar diliyor, birlik ve beraberlik içerisinde her zaman başkanımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz” dedi.

 

BAŞKAN AKTAN, KADIN KOLLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

 

AK Parti Kadın Kollarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mücahit Aktan, halka yapılacak hizmetlerin en iyi şekilde artarak devam edeceğini ifade etti. Aktan, hep birlikte halkın beklentilerinin karşılanması için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini belirterek, ‘Silifke Belediyesi olarak kentimize ve insanımıza daha başarılı daha fazla hizmet vermek için gece gündüz demeden çalışacağız. Kırsal mahalle ve kentsel mahalle ayrımı gözetmeksizin her mahallemize eşit hizmet götürmenin gayreti ve sorumluluğu içerisinde olacağız. Siz kadınlarımızın da bizlere çalışmalarınızla istişare ortamında destek vermesi bu başarımızı daha da arttıracağına inanıyorum. Ziyaretlerinizle bizleri onurlandırdınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum’ dedi.

Ziyaret sonunda Kadın Kolları Başkanı Emine Can, Belediye Başkanı Aktan’a tablo hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36