Ak Parti Yönetim Kurulu Mazbatasını Aldı.

Olağan kongresinin ardından Ak Parti Silifke İlçe başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Emin Kurt ve yönetimi ile birlikte ilçe seçim kuruluna giderek mazbatalarını aldılar.

Ak Parti Yönetim Kurulu Mazbatasını Aldı.

Olağan kongresinin ardından Ak Parti  Silifke İlçe başkanlığına yeniden seçilen  Mehmet Emin Kurt ve yönetimi ile birlikte ilçe seçim kuruluna giderek mazbatalarını aldılar.

      HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Silifke adliye sarayı ilçe seçim bürosunda düzenlenen mazbata törenine yönetim kurulu üyeleri ve Ak Parti  İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt  mazbatasını ilçe seçim kurulundan aldı. “"İnşallah birlik ve huzur içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz."” Diyen Ak Parti  İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt  , “Kongremizde bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Seçilen bütün arkadaşlarımız ile birlikte ilçemiz  ve milletimiz için var gücümüzle çalışacağımızı ifade etmek istiyorum. Teşkilat mensubu arkadaşlarımızın özverili bir şekilde çalışmasını ben tebrik ediyorum.”dedi.

Ardından  Ak Parti  İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt,  yönetim kurulu ile anı fotoğrafı çekildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79