Akarca, 3. dönem için Güven Tazeledi

Akarca, 3. dönem için Güven Tazeledi

Akarca, 3. dönem için Güven Tazeledi

 

Mersin’in Silifke ilçesinde Göksu Sulama Birliği Başkanlığı olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Genel kurul için üyeler mevcut başkan Durhasan Akarca’ya “Devam” dedi.
 HABER: ATİKE CEYLAN

Durasan akarca’yı yeniden seçerek başkanlığından duydukları memnuniyetin altını çizdiler.

04.09 2016 tarihinde Genel kurul öncesinde 363 seçmenin katılımı ile 19 meclis üyesi seçimi yapıldı. Bu meclis üyeleri ise Göksu Sulama Birliğinde yönetim ve denetim kurulu üyelerini seçti.

Birliğin Atayurt mahallesindeki binasında yapılan yönetim ve denetim kurulu seçiminde tek aday olan mevcut Başkan Durhasan Akarca yeniden birlik başkanlığı görevine getirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesiyle başlayan toplantıda, yönetim kurulu asil üyeliklere Cafer Özmen, Mahmut Soydan, Mustafa Ünüvar, Hüseyin Kara seçilirken,  Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine ise Hasan Yücel, Osman Demirel ve Yusuf Erdem seçildi.

Silifke Atayurt, Arkum ve Atakent’de bulunan 2 bin 289 hektar arazide sorumluluk sahibi olan birlikten yaklaşık 6 bin çiftçi hizmet görüyor.

4 yılda bir yapılan seçimlerde Başkan Akarca’nın 8 yılını başarı ile tamamlamasının ardından, 4 yıllığına 3. dönem için seçilmiş olması birlik içerisinde sevinçle karşılandı.

Kendisine olan güveni boşa çıkartmayacağını belirten Başkan Durhasan akarca,

görev dağılımının ardından yaptığı açıklamada, kendisini bu göreve layık gören tüm meclis üyelerine teşekkür ettiğini kaydetti.

Seçimlerin sona erdiğini ve hizmetlere kaldıkları yerden devam edeceklerini ifade eden Akarca, yönetim kurulu üyeleriyle birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak çiftçilere en iyi hizmeti sunmak için çalışacaklarını belirtti.

‘Yapılacak olan çok işimiz var’ diyerek sözlerine devam eden Başkan Akarca, “Bölgemizdeki çiftçinin ne kadar çalışkan, üretken ve ülkemizde ürünlerde ilkleri yetiştirmekle ismini duyurduğunu hepimiz bilmekteyiz. Her geçen gün kendini yenileyen, sürekli araştıran çiftçilerimizin her zaman yanında olduk. Yaz kış gece gündüz demeden çalıştık. Suyun kontrolü, kanalların bakımı, hizmet içi eğitimler, bilgilendirici toplantılar ve eksiklerin sürekli öz eleştiri olarak konuşulması. Bütün bunlar bizlerin bir adım daha ileriye gitmesini sağlıyor. Biz burada başkan ve üyeler olarak birliğimizi hep birlikte yönetiyor sürekli istişare toplantılarıyla birliğimizi ve birlikteliğimizi güçlendiriyoruz” dedi.

İkinci merhale sahası için çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Başkan Akarca, “Bana üçüncü dönem için verilen güvene layık olmaya devam edeceğim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79