Aktan, “İçinizden biriyim ve hep birlikte yöneteceğiz”

Aktan, “İçinizden biriyim ve hep birlikte yöneteceğiz”

Aktan, “İçinizden biriyim ve hep birlikte yöneteceğiz”


MHP Silifke İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen aday Adayı tanıtım programının ikincisinde Aday adayı Mücahit aktan tanıtıldı.

 İlçe Binası önünde yoğun bir kalabalık eşliğinde gerçekleştirilen Aday adayı tanıtım programında Aday adayı Mücahit Aktan kendini tanıtıp projeleri hakkında bilgi verdi.

Program öncesinde Kurban kesilip dualar edildi. Ardından açılış konuşmasını MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay yaptı.

Başkan Nogay, ‘Şu meydan gösteriyor ki geçtiğimiz günlerde Aday Adayı tanıtımının birincisi Sayın aday adayımız Yahya Yılmaz beyle yapmıştık. Aynı coşku ve aynı samimiyet aynı yürekler bugünde var. İlçe başkalığı ve teşkilatımıza inandığınız ve güvendiğiniz için teşekkür ederim. Biz yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber geldiğimiz günden beri  seçim startına girdik. 24 Haziran seçimlerini atlattık. Zor bir süreçti. Yerel yönetimler olarak  2019 Mart seçimlerine hazırlığımız başladı. İnandık ve ‘biz başaracağız’ diyerek yola çıktık.

Sizlerin desteği ve teveccühü ile  Milliyetçi Hareket Partisi Silifke ‘de 5 yıl ara verdiği  hizmetlere kaldığı yerden başlayacaktır diyorum. 5 Tane bir birinden değerli dava arkadaşımız dediler ki ‘biz varız. Biz Milliyetçi Hareket Partisi’nin o sancağını kaleye dikmeye varız’.

Hangisi seçilirse seçilsin bu memlekete hizmetkar olmayı layıkıyla vazifesini yerine getireceğimize inancımız tamdır. 24 Haziran seçimleri zor süreçti. Yılmadık yıkılmadık sahadaydık. Sıkıntıları anlattık. Anlatmaya çalıştık. Türkiye genelinde Milliyetçi Hareket Partisi başarılı bir netice aldı. Mersin coğrafyasında sıkıntıların farkındaydık kırgınlıkların kızgınlıklarında farkındaydık. Belki şu an içimizde görünün bir çok ağabeyim ablam kardeşim o kırgınlıkların içerisindeydi. Biz hatalarımızın farkındayız. Biz eksiklerimizin farkındayız. Biz yerel yönetimlere 2019 Mart seçimlerine başarmak için bu mücadelenin  içerisine   her şeyimizi  koyduk. Hep beraber başaracağız. Yerel seçimler farklıdır. Yerel seçimlerde siyasi partiden hariç şahsın kendine verilir. Geçtiğimiz yıllarda Milliyetçi Hareket Partisine Silifke Belediye başkanlığını verdiniz. 30 Mart 2019 yılında da inşallah tekrardan bunları sizlerden istiyoruz. Siyaset kin ve düşüncelerini bir kenara koyarak memleket aşkıyla, Silifke sevdasıyla hizmet  edeceğimiz den hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bugün sizlere Aday Adayımız partimizin yıllardan bu yana hizmetkarı, değerli büyüğümüz Sayın Mücahit Aktan ağabeyimizi tanıtacağız. Şahsım ve yönetimimi adına Aday adaylığının hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Aday adayı Mücahit aktan konuşmasına sürecin nasıl başladığı ve Belediye Başkanlığı aday adaylığına karar verme sürecini anlattı.

İÇİNİZDEN BİRİYİM VE BİRLİKTE YÖNETİM ANLAYIŞINA SAHİBİM.

Başkan Aday adayı Aktan, “Bu süreç yaklaşan yerel seçimlerin kamuoyunda konuşulmasıyla birlikte bütün partililerde hareketlilik oldu.  Benim adımda kamuoyunda duyulmaya ve belediye başkanlı için neden aday olup olmadığım konuşulmaya başlandı. Ardından düşünerek neden olmasın diyerek bu yola çıktık. Bu süreçte bizim partimizde de bir hareketlilik oldu. Bunun üzerine İlçe Başkanımız  bu konuşmaları takip etti ve sonunda bu işe bir düzen getirilmesine karar verdi. Bizleri topladı. Yapmış olduğumuz toplantılar üzerine  karar alındı. Takvim benzeri faaliyetleri içerdi. Bazı arkadaşlarımız esnaf gezileri bazı arkadaşlarımız değişik faaliyetlerde bulunarak köylerde kentlerde faaliyetlerde bulundular. Kamuoyuna bir mesaj verdiler. Allah’ın izniyle inşallah içimizden biri birlikte 30 Mart’tan sonra inşallah hep birlikte Üç Hilalli sancağı  Kalemize dikeceğiz. Hepimiz çok çalışıyoruz. Bütün arkadaşlarım birbirinden değerli ve bilgi sahibi insanlardır” dedi.

Kendisi ile bilgi veren Aday Adayı Aktan, “Ben sizden biriyim. İçinizden bir kardeşinizim. Bu ne demektir siz biz biriz.  İçinizden biri olarak kısmet olurda aday olursam yine biz bir olacağız e seçilirsek belediyemizi birlikte yöneteceğiz.  İnşallah 30  Mart’tan sonra belediye ye  kol kola girip inşallah hep birlikte yöneteceğiz. Yapabileceğim konusunda endişesi olanlar varsa o konuya da aydınlık getirmek isterim. Gerek partimizin gerekse belediye idare bölümlerinden en alt birimden başkan yardımcılığına kadar bir çok görevi başarı ile yürüttüm. Partimizde ise üyelikten, ilçe başkanlığından meclis üyeliğinden bir çok alanda partimizin ilkeleri doğrultusunda başarılı çalışmalar yaptım. Türkiye’nin tek büyük ilçe binasını ilçe başkanlı yaptığım dönemde Silifkemiz’e kazandırdım. Böylede azimli bir kişiliğe sahibim. Yapacağım dedim mi yaparım.

 Bölgemizin sorunlarını biliyorum, özellikle benim  hayatım köylerde geçtiği için tarımsal anlamdaki sorunlarını çok iyi biliyorum. Şehir merkezinin sorunlarını da çok iyi biliyorum. Son büyükşehir yasasından sonra isler çok değişti, bu sorunları bilen birisi olarak silifke belediyesinin sorumluluk alanındaki sorunlarının tamamını çözmek için şuanda bile adaymış gibi çalışıyorum. İnanın güzel ilçemizin ilerlememesi için hiçbir sebeh yok. Her yönüyle ayağa kaldırılacak olan güzel kentimizin gelecek nesillere daha güzel bir Silike bırakmak için sadece birlik olmaya ihtiyacımız var. Bu nedenle benim proje ekibim arı gibi çalışıyor. Aday olursam sizlere açıklayacağım. Eğer ki ben aday olmasam aday olan arkadaşa veririm projemizi. Başta ne dedik Silifke dedik. Tek bir gayemiz var Silifkem’iz. Biz birlikte bir anlam ifade ediyoruz,  gelin hep birlikte olalım şehrimizi kardeşlik duygusu içinde yönetelim. Allahın izniyle bunu da başaracağımıza inanıyorum. Bugün sizlerin gözlerindeki samimiyeti gördüm ve çok mutlu oldum. Buraya gelerek  aday adayı tanıtım programıma katılan tüm dostlarımdan partililerimden allahrazı olsun.  Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından Aday Adayları Yahya Yılmaz, Eyüp Arslan ve Ali Alptekin ile birlikte İlçe Başkanı  Levent Noğay ve İL Başkan Yardımcısı Cemil Parlar hep birlikte kol kola fotoğraf vererek birlik mesajı verdiler.

 Başkan Levent Noğay içerisinde Kuran-ı kerim ve Türk Bayrağı bulunan hediyeyi Aday Adayı Mücahit Aktan’a takdim ettikten sonra sona eren programın ardından destek için gelen partili partisiz vatandaşlar Aday adayı Aktan’a  hayırlı olması dileklerinde bulundular.

















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36