Altunok, Aydıncık ve Bozyazı ilçe kongrelerine katıldı

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Milliyetçi Hareket Partisi Aydıncık ve Bozyazı ilçe kongrelerine katıldı.

Altunok, Aydıncık ve Bozyazı  ilçe kongrelerine katıldı

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Milliyetçi Hareket Partisi Aydıncık ve Bozyazı  ilçe kongrelerine katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Aydıncık ve Bozyazı ilçelerine giden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Aydıncık ve Bozyazı ilçelerinde devam eden kongrelere katıldılar. MHP Aydıncık İlçe Başkanı Hacı Salan ve Bozyazı ilçe Başkanı Mustafa Kayfeci tarafından karşılanan Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, kongreye katılan belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililerle görüşerek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Kongreye katılan Milliyetçi Hareket Partisi Mersin il Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve MHP Genel Merkez Disiplin Kurulu Genel Sekreteri ve Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi Kürşat Türker Ercan’la  da görüşen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok birlikte bir süre sohbet etti. Başkanvekili Altunok açıklamasında, “Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin bildirisi ile başlayan ilçe kongrelerimiz ülkücü hareketimize ve camiamıza yakışır bir şekilde devam ediyor. Bugün de komşu ilçelerimiz Bozyazı ve Aydıncık’ta kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz. Seçimlerin Aydıncık ilçe başkanımız Hacı Salan, Bozyazı İlçe Başkanımız  Mustafa Kayfeci  ve tüm yönetim kurulu üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36